Design Buid Fundație pentru simplificarea lucrărilor

posted in: Servicii | 0

Design Build Fundație a devenit un cuvânt la modă în industria de realizare a fundațiilor și cu un motiv întemeiat. Proprietarii de case care colaborează cu firme de proiectare construcţii se bucură de obicei de estimări bugetare precise, termene scurte ale proiectelor și comunicare clară. Design build fundație înseamnă că o singură firmă se ocupă de proiectul tău de proiectare de la început până la sfârșit. În timp ce majoritatea proprietarilor de case sunt obișnuiți să angajeze un arhitect și un manager de construcții separat, o firmă care realizează design build fundație are atât arhitecți profesioniști, cât și constructori profesioniști, astfel încât toți profesioniștii din proiect să fie sub același acoperiș. Cu alte cuvinte, o firmă se ocupă de întregul proiect.

Economisești bani

Se obicei, proprietarii de case angajează un arhitect pentru a crea planuri, a plăti arhitectul și apoi a duce acele planuri unui constructor. Din păcate, este prea obișnuit să existe deconectări între arhitecți și constructori. Arhitecții tind să aibă o cunoaștere mai teoretică a proiectului tău, în timp ce constructorii au o cunoaștere la sol a considerațiilor practice, cum ar fi ce materiale sunt pe comandă în așteptare sau care proiecte vor necesita antreprenori de specialitate care ar putea să nu fie disponibili până la câteva luni mai târziu. Din acest motiv, este posibil ca proiectele finalizate să fie duse înapoi la arhitect și reluate. Și proprietarul casei plătește. Cu design build fundație, arhitectul și constructorul sunt ambii implicați în proiectul tău de construcție a fundației, încă de la început. Fiecare element de design pe care arhitectul îl introduce este verificat de managerul de proiect în timp real, împiedicându-te, ca proprietar, să faci greșeli costisitoare fără să știi.

Economisești timp

Acesta este și motivul pentru care angajarea unui arhitect și constructor separat te poate costa atât ​​timp, cât și bani. Atunci când arhitecții proiectează fără aportul managerilor de proiect, este posibil să nu fie conștienți de potențialele întârzieri ale proiectelor din cauza legilor de zonare, a problemelor de autorizare, a lipsurilor de materiale și a proiectelor complexe care necesită antreprenori de specialitate. Pe de altă parte, firmele de proiectare construcţie precum Terratest România pot obține autorizații pentru a duce proiectul de la idee până la finalizare, cu o comunicare clară între toate părțile în toate etapele. Acest lucru crește claritatea și îți permite, în calitate de proprietar, să iei decizii bine informate și, astfel, să ai un control mai mare asupra proiectului tău.

O singură sursă de responsabilitate

Un alt motiv pentru care proprietarii de case ar trebui saă prefere design build fundație este că există o singură sursă de responsabilitate. Arhitecții și constructorii fac parte din aceeași echipă, așa că, în loc de răspunsuri ambigue și pasarea responsabilităților, obțin o comunicare clară și o rezolvare a problemelor în colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *