Design Build Fundație – Proiect geotehnic

posted in: Comunicate de presa | 0

Analiza, proiectarea și construcția fundațiilor este prezentată prin Design Build Fundație, și care reprezintă o metodă pentru analiza și proiectarea construcției de fundații superficiale și adânci, precum și o discuție a metodelor utilizate. Design build fundație introduce principalele abordări utilizate de inginerii geotehnici și structurali și precauțiile necesare pentru planificarea, proiectarea și construcția structurilor de fundație. Sunt utilizate metode de calcul și programe de calculator, pentru a efectua o analiză mai realistă a sistemelor de fundare.

Design Build Fundație cu profesioniști

Proiectanții profesioniști examinează în profunzime metodele utilizate pentru construirea fundațiilor superficiale, fundații adânci, sisteme de excavare și pereții de susținere, analiza și construcția stabilității pantei, precum și monitorizarea terenului pentru un management adecvat al amplasamentului. Sunt introduse și câteva metode noi și inovatoare de construcție a fundațiilor. Planul este ilustrat cu studii de caz privind defecțiunile și defectele din proiectele de construcții efective. Sunt utilizate metode avansate și moderne. Design Build Fundație este un proiect ideal realizat de ingineri geotehnici și vine din lumea arhitecturii și construcțiilor.

Design build fundație reunește echipa de proiect care abordează o gândire sistemică și se concentrează pe modul în care lucrul studiat interacționează cu ceilalți constituenți ai sistemelor din care face parte. Proiectarea competentă a fundației oferă o fiabilitate maximă cu un minim de materiale, ceea ce permite dezvoltatorului să nu cheltuiască bani în plus. Acest lucru este important de luat în considerare atunci când ai de-a face cu constructori, care își evaluează de obicei munca pe volumul de beton și dimensiunea cofrajului.

De ce să alegi Design build fundație?

Clientul, pe baza capacităților și ideilor sale financiare, este liber să aleagă dimensiunea localului, înălțimea etajelor, designul și materialele pereților, pardoseli, înălțimea localului, regimul termic. Nu există o astfel de alegere liberă pentru fundații. Structura și dimensiunea lor depind nu numai de construcția părții principale a casei, ci și de condițiile de sol ale șantierului. Spre deosebire de alte elemente structurale ale clădirii, dezvoltarea unor fundații fiabile și economice, este imposibilă fără cunoașterea mecanicii solului. Atunci când se iau în considerare opțiunile pentru fundații, proiectul este factorul principal.  Construirea fundațiilor este cea mai complexă și consumatoare de timp construcție. Dar dacă lucrarea de decorare a pereților, proiectarea ferestrelor și a ușilor este vizibilă, lucrarea de fundații este în mare parte ascunsă vederii.

În ultimul deceniu, au existat numeroase exemple în care companiile specializate care își ofereau serviciile pentru construcția caselor rurale, au abordat sarcinile fundației prin aplicarea unor versiuni gata făcute ale structurilor lor, fără nicio legătură cu condițiile solului pe șantierele de construcții. Proiectele acestor fundații sunt oferite clientului, de regulă, gratuit. Calculul și construcția corespunzătoare a fundațiilor sunt imposibile fără cunoașterea condițiilor geologice ale șantierului. Scopul final al design build fundație de la Terratest Romania este de a determina sarcina admisibilă sub baza fundațiilor, clarificarea gradului de ridicare a solurilor de bază, identificarea straturilor de soluri slabe din straturile compresibile ale bazei etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *