Design Build fundație

posted in: Afaceri, Servicii | 0

Design Build Fundație este o metodă de livrare a proiectului în care Terratest România- echipa de proiectare și construire fundație, lucrează sub un singur contract cu proprietarul proiectului pentru a furniza servicii de proiectare și construcție pentru fundații. O entitate, un contract, un flux unificat de lucru de la conceptul inițial până la finalizare. Design Build Fundație este, de asemenea, cunoscută sub numele de proiectare / construcție fundație și responsabilitate cu o singură sursă. În toată țara și în întreaga lume, Terratest România oferă Design Build Fundație cu succes pentru fundații de clădiri de birouri, școli, stadioane, proiecte de infrastructură de transport și apă etc. cu rezultate superioare.

Proiectarea fundației

Proiectarea fundației pentru construcții este cel mai important proces în construcții. Terratest România oferă specialiști calificați și profesioniști care pot face față lucrărilor de orice complexitate, datorită experienței bogate în acest domeniu. Experții companiei dezvoltă proiectul tău principal pe baza a două etape: mai întâi – pregătirea specificațiilor tehnice, apoi lucrul la proiectarea fundației. Ți se garantează o execuție de înaltă calitate la momentul potrivit, iar proiectul completat al fundației va fi finalizat în conformitate cu toate standardele și cerințele specificate în documentația relevantă. Pentru început, inginerul de proiect studiază condițiile geologice, alegând un design adecvat, ținând cont de încărcătura clădirii, de tipul de sol, precum și de zona treptei clădirii care va fi instalată pe ea.

Principalele tipuri de fundații pentru care compania noastră dezvoltă proiecte: subsol sau beci, proiectul fundației adânci cu bandă, proiect de bază superficial, proiectarea fundațiilor cu piloți forați, proiectarea fundației cu coloane și benzi, proiectare pentru fundații cu plăci. De regulă, compania nu se limitează la un singur serviciu pentru proiectarea de bază, implementând proiecte și soluții de proiectare etc. Pentru a finaliza proiectarea fundației, sunt necesare următoarele informații: raport geologic, numărul parcelar cadastral, misiunea convenită de client, inclusiv înțelegerea materialului zidurilor viitoarei case. După colectarea și procesarea tuturor informațiilor de mai sus, proiectantul va începe proiectarea în conformitate cu cerințele și condițiile convenite în contractul Design Build fundație.

Caracteristici de proiectare

Principalul motiv pentru care este necesar să se dezvolte un proiect pentru un șantier în orice scop, constă în necesitatea de a remedia detaliile care pot apărea în timpul fazei de construcție. Toate acestea sunt importante de luat în considerare pentru a evita greșelile în timpul funcționării. Un proiect design build fundație nu poate fi făcut de toată lumea. În acest caz, solicită ajutorul specialiștilor relevanți, de la Terratest România. Un utilizator care are propriile schițe și contactează o companie de construcții are ocazia nu numai să monitorizeze progresul lucrării, ci și să participe activ la acestea. În acest caz, clientul trebuie să discute în prealabil toate aspectele cooperării pentru a face contractul benefic reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *