Design interior pentru afaceri de succes

posted in: Design Interior | 0

Cate dintre voi nu ati petrecut ore in sir printre rafturile cu haine in magazinul preferat?

Ei bine, putem spune ca magazinele au rolul de a face orice femeie sa se simta extraordinar, mai frumoasa gratie noilor achizitii si mai la moda decat a fost cu o ora in urma.

Nu-i asa ca design-ul interior al magazinului v-a atras mai mult sa va petreceti timpul inauntru? Legat de atractivitatea pe care o ofera un magazin aceasta nu consta numai in adunarea unor lucruri frumoase si sa te astepti sa fii gata cu intreg  design interior al magazinului. In mediul urban sunt sute de magazine din care poti sa alegi si sa il transformi in punctul central de shopping.

Ca antreprenor stii cat de important este ca produsele in sine sa isi faca reclama si, poate ai investit deja in ambalaje cu sigla firmei pe care sa le fluture voios pe strada orice femeie ti-a calcat pragul. Dar nu este numai atat. Este nevoie sa acorzi atentie si design-ului interior deoarece in acest fel vei face clientul sa se intoarca si a doua oara. In plus daca oferi un mediu ambiant placut, personal saritor si mai mult decat dornic sa ajute dar si unicitate prin hainele pe care le vinzi nu vedem nici un motiv pentru care nu s-ar mai intoarce in magazinul vostru si a doua oara.

Conceperea design-ului interior al unui magazin porneste de la identitatea brand-ului, daca este un brand cunoscut atunci cu siguranta nu trebuie sa lipseasca elementul central care l-a facut cunoscut in prima instanta. Fiecare afacere are personalitatea proprie, chiar daca este vorba despre un simplu magazin. Reflectarea stilului pe care il reprezinta marca in sine este un bun punct de pornire atunci cand se doreste creearea designu-ului interior al magazinului. Dar de multe ori acesta nu este suficient deoarece fiecare magazin, chiar daca apartine aceleiasi marci, trebuie sa iasa in evidenta cu ajutorul unui element.

O afacere iese cel mai bine in evidenta atunci cand design-ul interior este special conceput pentru magazinul respectiv si nu se mai gaseste in alta parte ceva similar.

Intr-un magazin de haine toata ideea de baza se invarte in jurul functionalitatii. Pe langa aspectul estetic interesant acesta este un alt element ce nu trebuie neglijat. Clientii trebuie sa aiba acces usor catre hainele pe care doresc sa le vada sau sa le achizitioneze. In general un spatiu cat mai aerisit si neincarcat cu multa marfa poate garanta succesul in vanzari. Daca este prea incarcat magazinul, clientul va judeca si chiar daca a cumparat o data nu sunt prea multe sanse sa recomande magazinul.

Asadar, daca planuiti sa va reamenajati sau sa creeati un design interior unic pentru magazinul vostru, este mai recomandat sa apelati la un specialist pentru ca acesta va va ajuta sa gasiti solutii inedite care sa scoata magazinul din anonimat si sa il faca un loc placut pentru a face cumparaturi. Daca sunteti in cautarea unui stil de design interior sau pur si simplu vreti sa puneti in practica idei creative apelati la Logo Design Interior iar noi va vom crea un design interior unic  si de neegalat.

www.Logosidesigninterior.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *