Design si amenajari interioare

31/10/2016 | Autor: | Posted in Design Interior

Agentia de design interior Pascal Delmotte oferă clientilor sai calitate la cel mai inalt nivel.

Echipa de arhitecti si designeri profesionisti au cu toti un portofoliu impresionant de proiecte duse la final cu succes, atat in tara cat si in afara acesteia. Fie ca e vorba despre o vila in Alpii francezi sau de un apartament in Bucuresti, profesionistii de la Pascal Delmotte vor oferi fiecarui proiect atentia si dedicarea cuvenita. Detalii pe siteul oficial http://ro.pascaldelmotte.com/

Pentru noi, nevoile clientului sunt pe primul loc. De aceea, acesta este lasat sa aleaga stilul, culorile si materialele generale cu care urmeaza sa se lucreze. Mai mult decat atat, lucram nu doar in locuinte private, dar si in birouri, cafenele, magazine, hoteluri sau restaurante, decorand totodata cu mare placere vitrine.

Procesul nostru de creatie este unul complex, in care se pot distinge 3 pasi esentiali. Primul, este discutia cu clientul pentru a intelege cat mai exact ce doreste acesta si unde vrea sa ajunga cu proiectul sau.

Al doilea pas este cel mai creativ: proiectam mobila custom sau hand made, desenam in intregime toate obiectele de décor pe care le doreste clientul (lambi, mese, canapele, fotolii, obiecte decorative, etc).

Majoritatea acestor obiecte pot fi personalizate. In ultima etapa, cea de implementare, este cea in care echipe de muncitori atent selectionati duc la bun sfarsit idea dumneavoastra si a noastra, fie ca este vorba de o amenajare de baie, dormitor, bucatarie sau un intreg apartament.

Autor:

Agentie de marketing online, SEO si promovare prin social media

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns