Despre avocati si anrp (anpr)

Sunteti urmas al vreunui proprietar din Basarabia, Bucovina sau Herta, care si-a abandonat averile din pricina razboiului si s-a refugiat in Romania? Atunci sunteti fericitul beneficiar al Legii nr.290/2003! Pentru cei ce nu stiati, dosarele de despagubire se pot rezolva rapid si legal, fara sa riscati vreun ban! Tot ce va trebuie, este un avocat bun care sa va protejeze interesele si sa va scape de o solutie nedreapta. Nu va ganditi ca este o investitie inutila, pentru ca nu aveti ce risca. Acest lucru se justifica prin faptul ca onorariul avocatului este achitat abia dupa ce cazul va fi solutionat.

Daca nu va regasiti in cele spuse mai sus, nu va ingrijorati. De asemenea, este posibila recuperarea banilor si in cazul mostenirii unei rude cu proprietati in Bulgaria-Cadrilater, adica judetele afectate: Durustor si Caliacra. Legea nr. 9/1998 este infiintata pentru a veni in ajutorul dumneavoastra.

Sunt anumite lucururi de care insa, trebuie sa tineti cont. In primul rand, este obligatorie actionarea rapida. Anrp (anpr) va plati cu prioritate hotararile judecatoresti, din pricina lipsei unor fonduri necesare pentru a face fata tuturor solicitarilor. Iata un motiv in plus pentru care este bine sa apelati la un avocat bun. De ce sa asteptati la rand, cand puteti avea prioritate intr-un mod foarte simplu? Apoi veti lua la cunostinta termenele si procedurile, pentru ca in vederea solutionarii cazurilor, sa se analizeze toate aspectele.

Merita! Atata timp cat rata de succes este de 100%, daca dispuneti de hotararea primita de la Comisia judeteana (atentie- in original!). Dar mai ales datorita faptului ca in cazul unui insucces, dumneavoastra, beneficiarii, nu aveti ce pierde. Altfel zis, daca va doriti sa primiti plata care vi se cuvine de drept, in baza celor doua legi, legea nr.290/2003 si legea nr. 9/1998, avand in vedere ca sunteti mostenitori ai unor bunuri abandonate in fostele teritorii romanesti, este indicat sa apelati la servicii de calitate, care promit eficienta.

Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (anrp) este obligata sa va inapoieze ce este al dumneavoastra, dar pentru a evita un eventual refuz, aveti nevoie de un serviciu juridic corect si bineinteles, sigur si eficient care sa va aduca linistea.

Asa ca daca simiti ca statul nu va inapoiaza ce este al dumneavoastra si ca promisiunile vi se fac in desert, nu stati cu mainile in sus. Sunteti perfect indreptatiti sa formulati cereri de acordare a compesatiilor banesti, care vi se cuvin. Daca vreti sa nu faceti parte dintre nefericitii care asteapta intre 4 si 12 ani pentru a primii compesatiile ce se cuvin, atunci ideal ar fi sa apelati la un avocat.

Mai mult decat atat, grija ca veti primi o suma mai putin semnificativa din punct de vedere valoric, trebuie sa dispara. Veti primi sumele reale, care in mod normal vi se cuvin, si mai ales toate sumele de care ati privat prin faptul ca achitarea acestor sume a intarziat.

In cazul unor nemultumiri in urma solutiei primite, aveti dreptul de a formula o contestatie. Atentie insa, ca aceasta trebuie depusa intr-un termen de 15 zile, dupa primirea Hotararii Comisiei Judetene, si va fi solutionata dupa 60 de zile.

Fie ca nu sunteti multumiti de termenul in care se solutioneaza dosarul, fie de cuantumul despagubirilor, solutia tot la dumneavoastra ramane.

http://www.lawcenter.ro/

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *