Despre costumele de baie de vara

posted in: Moda | 0

Daca nu stiati, trupurile pe care le admiram vara la strand se „forjeaza” inca din timpul iernii. Contrar aparentelor, multa lume, femei si barbati deopotriva, investesc mult timp si multi bani pentru a arata bine. Rezultatele muncii se vad atunci cand vine vremea pentru costume de baie, atunci cand kilogramele in plus nu mai pot fi mascate nicicum.

Un costum de baie elegant va arata intotdeauna mai bine pe un trup bine lucrat, bronzat, decat pe corpul unei persoane sedentare. Din pacate insa, nu toata lumea are resursele necesare, fie bani, fie timp, pentru a face sport si pentru a pierde kilogramele in plus sau pentru a masca micile imperfectiuni ale corpului, motiv pentru care se bazeaza si pe costumele de baie sa iasa in evidenta, astfel ca problemele amintite anterior sa nu mai fie atat de evidente. De exemplu, unele femei apeleaza la costume de baie cu franjuri pentru a masca niste sani micuti sau cu oarece imperfectiuni, la fel cum unii barbati prefera sa ramana imbracati pentru a nu fi chiar atat de evident ca au castigat in greutate in ultimul timp.

Ce costume de baie se poarta in 2014?

Anul acesta se poarta costumele elegante. Daca in anii anteriori s-a mers destul de mult pe ideea ca <<different is better>>, incepand cu anul trecut lumea a inceput sa renunte la lucrurile care ies prea mult in evidenta, si sa se concentreze pe alegerea unui costum elegant, care sa pastreze o limita a decentei. Asta inseamna cupe mai mari la sutien si material textil in plus la slipi si/sau boxeri (implicit dungi).

De asemenea, din ce in ce mai multa lume constientizeaza avantajele unui costum de baie mai scump, dar mai de calitate. Spre deosebire de cele vandute in hypermarket-uri, in piete si in bazaruri, costumele de baie vandute de magazinele online care au ca obiect principal de lucru comercializarea lenjeriei intime de calitate, tind sa reziste mai mult si nici sa nu-si piarda aspectul dupa cateva purtari, respectiv dupa cateva spalari.

http://top-lenjerie.ro/1492-0610_-_Costume_de_baie_Franjuri_AlbastrusauAlb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *