Despre dvd auto

posted in: Tuning | 0

Astazi sunt disponibile diferite tipuri de DVD auto, ce dispun de ecran tactil, USB, microfon incorporat, slot pentru card SD, sistem de navigatie sau Bluetooth, ce pot fi achizitionate la cele mai avantajoase preturi. Astfel, fie ca doriti sa achizitionati un model conceput de JVC, Sony, Boss Audio, Alpine sau Clarion, veti gasi un model care sa raspunda cerintelor dumneavoastra.

De asemenea, exista tipuri de DVD auto cu format 1 DIN, acestea fiind de dimensiuni fizice cuprinse intre 180 mm X 50 mm, cat si in format 2 DIN, cu dimensiuni fizice cuprinse intre 180 mm X 100 mm. Totodata, se poate alege un model ce dispune de ecran TFT Analogic – Panel LCD TFT, cu intrarea semnalului video in format analogic, cat si Ecran TFT Digital – Panel LCD TFT cu intrare video digitala RGB, rezolutie 800 X 480.

Totodata, unele modele dispun de Functia Picture in Picture, ce permite afisarea a 2 semnale video simultan pe acelasi ecran. Daca doriti sa conectati telefonul mobil prin Bluetooth este posibil la modele de DVD auto existente astazi pe piata, astfel incat se vor putea prelua convorbirile telefonice de la unitatea auto multimedia.

O alta functie intalnita la modele performante consta in posibilitatea de a conecta dispozitivele Apple, precum iPod sau iPhone si de controlarea a acestora de pe ecranul tactil. In acelasi timp, exista functie moderna CANBUS, aceasta fiind o interfata digitala ce transmite informatii prin magistrala de date a unui autoturism.

In functie de preferintele fiecaruia, piata romaneasca de DVD-uri auto ofera clientilor o gama diversificata de modele, la preturi avantajoase, pentru a oferi un bun raport calitate-pret. Totodata, datorita specificatiilor detaliate ale produselor, alegerea unui model potrivit pentru masina dumneavoastra este mult mai usoara, astfel incat puteti opta pentru un produs performant, care sa dispuna de cele mai moderne functii.

Follow carsound:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *