Despre extensiile de par

posted in: Moda | 0

Te-ai tuns de curand sau crezi ca ai parul prea scurt? Ai vrea o nuanta diferita de par, pe care nu o poti obtine? Sau vrei doar niste suvite de alta culoare? Ai parul cam rar si visezi la un par des si matasos? Sau poate iti doresti un par buclat sau usor ondulat? Ei bine, acum exista si in Romania solutia pentru toate aceste probleme, solutie care poarta un nume: extensii de par.

Am ajuns in vremuri in care orice fata poate avea cosite lungi, ca in povesti, peste noapte, fara prea multa bataie de cap. Acum nu mai e nevoie sa astepti ani de zile pentru ca sa-ti creasca parul, nici pentru ca sa obtii volum, intrucat saloanele de coafura au gasit cea mai buna modalitate de a-ti lungi sau indesi parul instant, prin aplicarea unor extensii de par.

O alta veste buna pentru cele care doresc sa-si schimbe look-ul cat ai clipi este aceea ca aceste produse si servicii se gasesc disponibile pe piata pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Astfel, exista extensii facute din par natural, dar si sintetice, oferite la preturi mai mici sau mai mari, in functie de calitatea oferita.

In ceea ce priveste timpul necesar aplicarii acestor extensii de par, acesta depaseste 2-3 ore, uneori cu mult – in cazul extensiilor fir pe fir. Perioada in care extensiile rezista pe capul tau variaza intre 2 si 7 luni. Pentru a da jos aceste mese este recomandat sa mergeti tot la un salon specializat.

In cazul multor extensii, cheratina joaca un rol important; acest tip de mese se aplica la cald, de catre o persoana experimentata, cu un aparat special. Extensiile cu cheratina sunt permanente (pot rezista si un an), iar aceasta substanta este una nutritiva, care nu afecteaza parul.

Un alt tip de produse oferite in acest domeniu este reprezentat de extensii clip-on. Spre deosebire de cele cu cheratina, acestea sunt extensii temporare, se pot monta de catre clienta si sunt detasabile. Exista si extensii microring, care sunt permanente si se monteaza la rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *