Despre IFN-uri si imprumuturi rapide online fara acte

posted in: Credite | 0

Daca aruncam o privire pe forumurile de specialitate, problematica IFN-urilor este foarte controversata. Conform ultimelor publicatii ale BNR, in Registrul General al IFN, sunt inscrise 145 de entitati. Aici sunt incluse si entitati cu activitati de leasing, tranzactii financiare, fonduri mutuale si alte asemenea. Dintre acestea, doar 35 de entitati sunt inscrise in Registrul Special al BNR. Asupra acestora BNR are drept de supraveghere, control si sanctiune. Din dorinta de a reglementa cat mai strict sectorul creditelor rapide online, BNR vrea sa creasca numarul IFN-urilor obligate sa se inscrie in Registrul Special al BNR.

Exista deja propuneri de a obilga IFN-urile care acorda credite rapide online sa detina un capital de 10 ori mai mare decat sumele imprumutate. Reactia patronatului IFN-urilor nu a intarziat sa apara. Patronatul sustine ca aceste incercari de reglementare, nu vor limita numarul creditelor online. Aceasta pentru ca piata de credite nu ofera alternative. Mai mult, cererea pentru acest tip de credite este in continua crestere, iar bancile nu o pot satisface. Ca o concluzie, ar trebui sa retinem ca IFN-urile functioneza pe piata legal, acopera un segment pentru care exista cerere, iar dobanzile mari sunt impuse de necesitatea acoperirii riscului de credit.

Posibilitati de informare

Din dorinta de a informa cat mai corect si complet potentialii clienti, despre activitatea de creditare online, s-a nascut site-ul http://creditpanalasalariumeu.ro. Toate informatiile prezentate aici sunt gratuite si pot fi preluate pentru orice fel de necesitati. Aici veti gasi informatii despre toate tipurile de credite, statistici si tendinte, cadrul legislativ in domeniu si nu in ultimul rand o prezentere a principalelor IFN-uri care activeaza pe piata romaneasca de credite. Puteti compara diverse tipuri de credite bancare si nebancare si conditiile de acordare a acestora, astfel incat sa puteti alege creditul care se potriveste posibilitatilor voastre financiare. Site-ul are si o pagina despre lumea finantelor – http://creditpanalasalariumeu.ro-lumea finantelor, in care sunt prezentete principalele evenimente financiare, frauda financiara in domeniul creditelor, informatii despre paradisurile fiscale si offshore, statistici si reglementeri legale ale creditelor payday in lume. Daca aveti nevoie de un credit, informatia sub toate aspectele ei exista aici. Folositi-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *