Despre jocul zuma

posted in: Jocuri | 0

In acest articol, va voi vorbi despre unul din cele mai cunoscute si deja clasice jocuri pe calculator si mai nou, online. Zuma.

Toata lumea are internet si in ultima vreme, din ce in ce mai multa lume, renunta la jocurile pe calculator, in favoarea jocurilor online.

De ce ar face asta? Simplu. Pentru ca diversitatea de jocuri online este imensa iar timpul pierdut cu instalarea jocurilor pe calculator, parca nu mai merita. Si pana la urma, il descarci, il instalezi, il joci doua ore si de nervi la un moment dat il stergi. O gramada de timp pierdut aiurea. Pe cand jocurile online, nu necesita decat secundele de loading. Fara instalari si alte setari aditionale.

Un astfel de joc este si zuma online. Ce sunt aceste jocuri zuma? Zuma este un joc de dexteritate in primul rand, iar mai apoi, un joc ce iti verifica viteza cu care sinapsele tale raspund la impulsurile vizuale. Este un joc de relaxare in primul rand, in care scopul tau este sa spargi toate bilele colorate, potrivindule cu cele pe care tu le arunci din gura unei broscute.

Jocul zuma, poate fi jucat oricand si de oriunde. Nu conteaza unde esti. Totul e sa ai in fata un pc, laptop si conexiune la internet, sa dai un search pe google cu cuvintele “joc zuma” dupa care nu-ti mai ramane decat sa te pui pe jucat.

http://www.joczuma.com/

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *