Despre lacatusul mecanic care va poate debloca usa

posted in: Servicii | 0

Cu ce se ocupa un lacatus mecanic ?

Lacatusul mecanic este un tehnicianul specializat in principal in sisteme de inchidere (yale, broaste, inchizatori pentru usi metalice, lemn, termopan sau seifuri/case de bani). Cei care au ramas blocati in casa sau au inchis masina cu cheile inauntru sunt familiarizati cu serviciile unui lacatus mecanic.

Ocupatia lacatusului este destul de veche si a aparut odata cu producerea primelor sisteme de inchidere cu cheie, blocarea lacatului, a inchizatorii sau pierderea cheii a necesitat dintotdeauna prezenta unui lacatus mecanic.

In plus, un lacatus mecanic poate de asemenea oferi consultanta pentru evaluarea sistemelor de inchidere si securitate, oferind evaluari referitoare la timpul necesar deschiderii unui sistem de inchidere. Aceste informatii sunt foarte valoroase detinatorilor de bunuri si valori, societatilor de asigurare, politiei si firmelor de paza/monitorizare, fiind singurul procedeu eficient de apreciere a timpului necesar unui infractor pentru deschiderea unei usi.

Un lacatus mecanic poate inlocui, repara sau debloca usi cu sisteme de inchidere clasice sau moderne, simple sau foarte complicate. Exista sisteme de inchidere pentru usile mecanice, care pot necesita si 2-3 ore pentru deblocarea acestora (fara deterioarea usii si cu posibilitatea de aducere a usii la parametrii initiali) si pot exista sisteme de inchidere mecanice care pot fi debocate in 5 secunde. Nu exista sistem de inchidere mecanic care sa nu poata fi deblocat ! Difera numai durata interventiei si costul acesteia!

Lacatusii mecanici au in dotare instrumente, scule si unelte care pot face posibila deblocarea unei usi fara deterioarea acesteia. Se folosesc echipamente mecanice, electrice si electronice portabile dar si scule si unelte mari cu putere mare, de polizat, taiat, gaurit. Si nu in ultimul rand multa experienta, pricepere, pasiune si foarte multe secrete bine pastrate !

Mijloacele de transport folosite, fac posibila deplasarea urgenta la locul interventiei.

Cand si in ce conditii puteti apela la serviciile unui lacatus mecanic ?

In primul rand trebuie sa aveti dreptul legal sa intrati in spatiul pentru care solicitati servicul de deblocari usi ! Orice alte solicitari situate in afara cadrului legal nu sunt acceptate, indiferent de motive sau argumente.

Puteti solicita un lacatus mecanic pentru deblocarea unei usii, in situatiile in care constatati ca incuietoarea usii a fost fortata/deteriorata, are orificiul cheii blocat (cu bete de chibrit, lipici, sarma…), nu mai functioneaza corect si riscati sa ramaneti blocati, ati pierdut cheile sau doriti sa inlocuiti cheia din motive de securitate, cand s-a blocat sau s-a rupt cheia in yala, doriti schimbarea sistemului de inchidere cu altul mai performant sau mai sigur.

Pentru orice probleme care au legatura cu sistemul de inchidere mecanica al unei usi, va rugam sa apelati la RoServicii.

© RoServicii®

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *