Despre metode simple de a obtine backlink-uri

posted in: Optimizare SEO | 0

In online, de foarte multe ori ai nevoie de o promovare intensa pentru a ajunge cu un site acolo unde iti doresti, adica primulla Google. http://postat.ro/internet/seo/cum-sa-pornesti-cu-dreptul-in-crearea-unui-site-de-succes.html

Uneori, poate ca nu-ti ajunge o viata intreaga sa iti permiti sa te pui cu competitia. Alteori, poate fi mai usor decat ti-ai putut inchipui vreodata.

Indiferent de situatie, sunt mai multe aspecte ce tin de un site, care automat raman batute in cuie, chiar si cu toate schimbarile din algoritmii Google. In primul rand continutul urmat neaparat indeaproape de design, posibilitatea de branduire, seo si promovarea in social media.

Din toate aceste aspecte insa, parca cel mai important ramane de obicei, SEO.

Din marea numita SEO, am ales sa vorbesc despre cateva metode mai simple de obtinerea backlink-urilor. Backlink-urile sunt  cele care ofera autoritatea unui site si de multe ori, este poate un element de departajare in fata algoritmilor de la Google. Astfel, cu cat mai multe sunt si cu cat mai calitative, cu atat va creste autoritatea site-ului tau.

Profilurile pe site-urile cu autoritate mare, sunt de multe ori de folos. Acestea vin mai ales ca o diversificare a backlink-urilor, deoarece nu primesc anchor text. Sunt de multe ori salvatoare de la penalizari pentru abuz in optimizarea pe anumite cuvinte cheie.

Oferirea unor servicii de inscriere in cateva directoare, comentarii pe bloguri sau scrierea unui articol de exemplu, pot constitui de multe ori o metoda buna de a obtine cateva backlink-uri diversificate. Astfel, poti cere link in semnatura pe un forum, link intr-un articol sau chiar un site-wide pe un site cu autoritate, daca serviciile pe care le oferi sunt mai costisitoare ca pret.

Follow content writer:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *