Despre termopanele Veka

posted in: Casa si Gradina | 0

Piata care comercializeaza termopane este, in ziua de astazi, in expansiune continua. Totusi, cand noi si noi firme incep sa apara ca ciupercile dupa ploaie, bombardandu-ne cu oferte care de care mai tentante, ar trebui sa ne indreptam spre valori deja recunoscute.

Veka este una dintre acestea, fiind una dintre marcile cele mai cunoscute producatoare de usi si ferestre termopan. Veka este momentan un trust de companii cu filiale deschise in peste 50 de tari, incercand sa satisfaca in mod continuu cerintele si gusturile clientilor sai.

Marca Veka se axeaza in primul rand pe calitate, in toate produsele pe care le comercializeaza. Materia prima este testata si toate etapele procesului de constructie al ferestrelor sau usilor termopan sunt supravegheate cu grija. Durata de viata estimata a acestor produse este de aproximativ 50 de ani, ele facand parte din clasa superioara de calitate si anume clasa A.

Sisteme de ferestre termopane Veka sunt impartite pe mai multe categorii: ALPHALINE 90, un design clasic cu muchii usor rotunjite, SOFTLINE 82, un design mai subtire care este disponibil in Romania de la inceputul anului 2012, SWINGLINE, care ofera posibilitatea realizarii ferestrelor culisante in plan paralel, SOFTLINE 70AD, EKOSOL 70 si EFFECTLINE.

Nici usile termopan de la Veka nu se lasa mai prejos, avand si ele o varietate de modele. Astfel, ele se impart in urmatoarele sisteme: VEKASLIDE, sistem de usi culisante cu ridicare, care pot inchide suprafete pana la 17,55 metri patrati, EKOSOL 70, un alt sistem de usi culisante, ALPHALINE 90, SOFTLINE 82, SOFTLINE 70AD si SWINGLINE.

Toate aceste modele pot fi achizitionate atat in varianta coplanara, cat si necoplanara, precum si intr-un canat sau doua canate.

Veka ofera de asemenea si usi armonice, pentru un design nonconformist, rulouri si obloane ca metode de umbrire, precum si sisteme de ventilatie moderne si durabile.

Follow cgavrila:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.