Detaliile firmelor cu profil metalurgic din tara si exemple de servicii si produse disponibile

posted in: Servicii | 0

Specializarea industriala care are ca obiect de activitate prelucrarea metalelor si a minereurilor este numita metalurgie.

Fiind un prim pas in procesul industrial, metalurgia are implicatii in toate industriile, fabricarea elementelor de metal turnate si lipirea ori sudarea lor fiind cel mai des intalnite.

Desi progresul tehnologic a contribuit la evolutia metalurgiei, primele atestate ale prelucrarii metalelor sunt din antichitate. La momentul actual este practicata metalurgia feroaselor si neferoaselor, ambele tipuri fiind centrate in jurul cuptoarelor cu inductie pentru a ajunge la producerea otelului si a aliajelor special. Un alt proces, mai putin intalnit, este sinterizarea, prin care se confectioneaza piesele din metale si aliaje.

Pentru cei interesati de confectii metalice, in Romania exista numeroase firme ce se mandresc cu un istoric metalurgic impresionant. O astfel de firma este Prodima, o firma din anul 1994 si isi desfasoara activitatea prin sudare si aschiere. Numarul de angajati specializati si experienta in domeniu garanteaza rezultate proeficiente pentru cei care aleg sa opteze pentru serviciile lor.

Gama de servicii prestate se extinde de la strunjire si frezare pana la construnctii sudate, inoiri, montare si asamblare elemente metalice. Un sfat dat de specialisti este sa optati pentru o firma ce utilizeaza un computer cu comanda numerica si nu manuala, pentru a asigura manufactura atat a pieselor mici si a celor de dimensiuni mari. Industria metalurgica si cea de <a href=”http://www.prodima.ro/”>confectii metalice</a>. din tara noastra exporta aproximativ 90% din productie, deci puteti fi siguri de calitatea produselor. Standardele de calitate europene sunt rigide, fiind ideale companiile cu un sistem de asigurare a calitatii ISO.

In cazul Prodima, piesele se verifica individual inainte de a fi oferite clientului. In ultimii ani Prodima si-a extins paleta de servicii si sunt activi si in domeniul constructiilor sudate si a constructiilor de hale industriale. Perfectionarea constanta a produselor si garantarea faptului ca sunt competitive garanteaza o pozitie centrala pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.