Dezbateri despre tigara electronica in avion

14/02/2012 | Autor: | Posted in Comert electronic

Tigara electronica este un produs care poate fi folosit in majoritatea locurilor publice deoarece nu afecteaza in nici un fel sanatatea celor din jur. Cu toate acestea, in America exista o tentativa de a interzice utilizarea unei tigari electronice la bordul aeronavelor in timpul zborului.

Tigara electronica este un dispozitiv apreciat de milioane de fosti fumatori din intreaga lume. Principalul motiv pentru care fumatori apeleaza la tigari electronice este ca aceastea nu contin substante cancerigene si nici agenti chimici periculosi. Tigarile electronice nu contin tutun si nu functioneaza pe baza de combustie. Acestea produc in loc de fum vapori de apa incolori si inodori.

Tigara electronica nu afecteaza sanatatea celui care o foloseste dar nici o persoanelor din jurul sau. Tocmai de aceea, ultima tentativa a guvernului american de a interzice fumatul electronic in avion a starnit mare valva in industria de tigari electronice. Cei mai afectati au fost utilizatorii care nu au inteles de ce nu pot pufai din tigara electronica daca nu afecteaza pe nimeni.

Faptul ca fumatul de tigari traditionale este interzis in majoritatea locurilor publice, inclusiv in avion, este un lucru justuficat. Fumatul tigarilor clasice in public prezinta riscuri atat pentru cel care fumeaza dar si pentru cei din jur. Legea interzice folosirea produselor care contin tutun si care produc fum in locurile publice. Cu toate acestea, tigara electronica nu arde, nu produce fum si nici nu afecteaza sanatatea celor din jur. Utilizatorii de tigari electronice sunt revoltati si considera ca guvernul american faca un abuz fata de ei.

Majoritatea persoanelor, fie ei fumatori sau nu sunt de acord cu interzicerea tigarilor electronice in avion. „ De ce sa impuna cineva interzicerea tigarilor electronice in timpul zborului. In fond, acestea nu contin tutun si nu emana nici fum. Daca interziceti tigarile electronice, de ce nu interziceti si Ipod-urile”, spune Roger, un simplu pasager care zboara regulat.

In Europa exista companii aeriene care nu doar ca permit utilizarea tigarilor electronice la bordul aeronavelor dar comercializeaza astfel de produse. Autoritatile americane nu au nici un drept sa interzica utilizarea de tigari electronice in avion deoarece incalca drepturile consumatorilor.

Autor:

Suntem o companie din Bucuresti ce are ca obiect principal de activitate business-ul pe web. Am devenit fani pentru tigara electronica si ne-am gandit sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse din piata. Suntem importatori directi si avem cele mai bune preturi in conditiile unui business legal. Ne dorim sa avem numai clienti satisfacuti si acesta este motivul pentru care recomandam un produs in functie de stilul personalizat al fiecaruia. Produsele pe care noi le comercializam sunt produse originale, insotite de certificate de calitate si conformitate cu normele europene. Speram ca prin diversitatea de tigari electronice pe care o oferim sa satisfacem dorintele celor mai pretentiosi clienti.

This author has published 3 articles so far.

Comentarii (1)

  1. Trahanache

    Corectura: „Acestea produc in loc de fum vapori de apa incolori si inodori.”
    Acestea produc in loc de fum vapori de glicerina, incolori si cu arome diferite (in functie de aroma lichidului utilizat).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?