Dezvoltarea constiintei – de la efectul individual la efect colectiv

posted in: Societate | 0

Ca nimeni altul pana la el, Maharishi Mahesh Yogi a explicat simplu si cuprinzator mecanismul dezvoltarii constiintei la nivel individual si colectiv scotand aceasta stiinta a constiintei din domeniul misticismului si plasand-o in centrul preocuparilor stiintifice ale secolului XXI.

Urmare a activitatii sale de 50 de ani – a decedat in anul 2008 – ne bucuram azi de aplicatiile si efectele programului creat si dezvoltat de Maharishi in baza chintesentei stravechii intelepciuni Vedice cu scopul regenerarii societatii – efecte documentate in peste 350 studii stiintifice.

Programul lui Maharishi cuprinde tehnica Meditatiei Transcendentale si tehnicile avansate de meditatie, programul MT-Sidhi si numeroasele aplicatii in cele mai variate domenii de activitate – de la sanatate la agricultura, de la aparare la reabilitare, de la educatie la mentinerea identitatii culturale.

Efectul social cel mai remarcabil este acela de crestere a coeziunii si coerentei intre oameni si diminuarea tendintelor distructive care ne inconjoara – premisa pentru asigurarea unei evolutii sociale armonioase si a pacii mondiale.

Efectul Maharishi – daca 1% din populatie practica Meditatia Transcendentala (MT) acasa numarul furturilor scade, numarul actelor anti-sociale scade, numarul accidentelor scade, numarul internarilor in spital scade. 

 

Efectul Global de Extra-Radianta sau Efectul Maharishi Extins – s-a constatat ca acelasi efect este obtinut cu un numar egal cu radacina patrata din 1% din totalul populatiei daca practica MT-Sidhi impreuna in acelasi loc si in acelasi timp.

 

Concret, pentru o populatie ca aceea a Romaniei inversarea tendintelor negative din societate catre mai multa armonie si mai multa pozitivitate poate fi obtinuta daca 500 de oameni practica impreuna programul MT-Sidhi.


 

Sursa articol – Blogul consacrat aplicatiilor practice ale Meditatiei Transcendentale (MT) intemeiat si sustinut de catre practicantii Meditatiei Transcendentale din Romania :

Bine ati venit la blogul consacrat aplicatiilor practice ale Meditatiei Transcendentale (MT)!

Credem ca nu poate exista o autoritate mai competenta care sa expuna Tehnica Meditatiei Transcendentale si efectele acesteia decat puterea experientei personale a practicantilor MT. 


 

Follow MT- Romania:

Practicantii Meditatiei Transcendentale (MT) din Romania - Credem ca nu poate exista o autoritate mai competenta care sa expuna Tehnica Meditatiei Transcendentale si efectele acesteia decat puterea experientei personale a practicantilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *