Dieta de slabit de tip post

21/08/2015 | Autor: | Posted in Slabit

Daca va intrebati cum functioneaza regimul de slabit de tip post, acesta este un regim expres care are doar o singura regula: trebuie sa beti apa si numai apa pe toata durata dietei.

Puteti sa beti apa, dar trebuie sa va abtineti de la orice alt aliment sau orice alta bautura, chiar daca are un continut caloric redus.

In ceea ce priveste eficienta acestei diete de slabit, trebuie sa stiti ca pentru a slabi 5 kilograme, veti avea nevoie de 3 sau 4 zile.

Beneficii regimului de slabit de tip post sunt urmatoarele: fara indoiala, este cel mai rapid regim de slabit  pentru ca nu veti consuma nicio calorie in timp ce pierdeti in greutate super rapid, este o metoda ieftina, iar senzatia de foame dispare dupa trei sau patru zile.

Daca va intrebati care sunt si dezavantaje sale, ei bine acesta este un regim extrem de rapid, dar foarte greu de urmat, deoarece s-ar putea sa va fie foame. Pentru a pierde in greutate rapid cu regimul de slabit de tip post, trebuie sa fiti foarte motivati. Lipsa de alimente este de obicei insotita de o scadere a nivelului de energie, oboseala, somnolenta, ameteala si o scadere a capacitatii de concentrare. Acest lucru duce, de asemenea, la carente de vitamine si minerale, precum si la o posibila pierdere de tesut muscular.

Inainte sa incepeti o astfel de dieta ar trebui sa cereti si sfatul unui medic, pentru a fi sigur ca organismul dumneavoastra este pregatit pentru un asemenea program strict. Este important sa nu urmati acest regim o perioada de timp prea lunga, cel mult cateva zile.

pastiledeslabiteficiente.ro/category/diete/

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 1 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns