Dieta perfecta pentru tine

08/02/2012 | Autor: | Posted in Slabit

Kilogramele in plus au fost, sunt si vor fi intotdeauna o prezenta inevitabila in viata fiecarui om. Insa daca acestea apar la o varsta frageda, acest lucru nu poate fi considerat ca ceva normal, care o sa treaca de la sine, pentru ca nu va fi in nici un caz asa, ba mai mult situatia se va agrava alarmant de mult, putand ajunge chiar la consecinte grave. Motivul pentru care din ce in ce mai multi tineri ajung sa aiba o problema reala in privinta kilogramelor este acela ca in acest secol al vitezei, masa a ajuns sa fie un element de bifat si nu un ritual cu ora fixa care ar trebui sa ne faca placere.

De asemenea, intre intalniri, scoala, pauze, alte obligatii familiale sau profesionale facem proasta alegere a meniurilor facile, insa acestea nu sunt nici pe departe cea mai sanatoasa alegere, iar rezultatul acestor acte este de la sine inteles. Pentru persoanele care au nevoie de un real ajutor si vor sa se apuce serios de slabit, trebuie sa tineti cont ca infometarea nu este o solutie! Prin acest act, nu veti reusi niciodata sa dati jos kilogramele depuse in timp, ci din contra veti mai adauga altele noi deoarece infometarea nu este un lucru pe care il puteti face oricand pe o durata de timp nedeterminata pana cand ajungeti la greutatea dorita, iar apoi sa va reluati activitatea anterioara. Prin infometare veti rezista timp de maxim 3 zile dupa care veti asimila cantitatea de care aveati nevoie in aceste zile , aici intervine problema ca aceasta cantitate insusita toata odata va agrava situatia iar kilogramele in plus nu vor intarzia sa apara. O alta problema este aceea ca majoritatea persoanelor in cauza ajung sa opteze pentru o dieta de slabire urmata cum s-ar zice in termeni populari „dupa ureche”. Pentru persoanele care vor sa urmeze un regim de viata sanatos sau care vor sa slabeasca o astfel de practica nu este deloc recomandata.

Pentru a va imbunatati calitatea hranei, inainte de a manca un anumit aliment, ar trebui sa va puneti urmatoarele intrebari: Chiar simtiti nevoia sa mancati? Poate parea o intrebare stupida, dar sunt foarte multe persoane care mananca foarte consistent fara a constientiza ca de fapt nu le este foame. In plus, pe baza unor studii stiintifice s-a demonstrat ca functionalitatea creierului este indoielnica, deoarece uneori acesta confunda senzatia de sete cu cea de foame, de aceea se explica faptul ca dupa ce un om consuma o cantitate mai mare de apa, nu mai necesita atat de multa mancare. O alta intrebare ar fi urmatoarea: Pot face ca acest fel de mancare sa devina mai sanatos? Alegerile sanatoase pot fi intotdeauna o buna alternativa, spre exemplu in loc sa va cumparati un covrig de la patiseria scolii, de ce nu ati opta pentru o chifla din cereale integrale de la magazinul de peste drum? Oricare ar fi solutia sau alternativa aleasa, alegeti cea mai buna varianta pentru sanatatea dumneavoastra.

Autor:

Content writeri- preturi mici, calitate garantata: mail us at: filltruck@gmail.com pentru oferte si detalii.

This author has published 53 articles so far.

Lasă un răspuns