Diferenta dintre jocul Shadow of Mordor Lord of the Rings si Batman: Arkham Knight

posted in: Jocuri | 0

Am avut o experiență unică de a juca jocuri online Shadow of Mordor , imediat după ce am jucat Batman : Arkham Knight , care a făcut simetriile de sisteme între ce le doua jocuri sisteme de luptă, chiar mai evidentă .

Combaterea în Shadow of Mordor se simte ca fiind Batman , cu o sabie . Talion , răzbunare , Aragorny coducatorul , apare perfect între orcii individuali, care -l înconjura , pararea atacurile inamice care sunt teleportate cu UI , atacurile de bază și de execuție , sărituri peste capetele dușmanilor pentru a sari in spatele lor . Este neted , elegant si satisfacatoare pentru a fi un orc – criminal .

Există diferite instrumente în toolbelt , desigur ( cum ar fi de control al minții , arcul , și magie ) , dar în general, este o idee minunata de a adapta sistemul de luptă lui Batman pentru o noua franciza ; dezvăluie gândirea care a intrat în decizia BM de a undă verde ceea ce este în esență, un open-world , LOTR -jocul Assassin Creed construit în tehnologie lor . BM a luat o licență care a fost culcat în stare latentă în jocuri de noroc , deoarece este în mijlocul de o trilogie în film, asociindu-l cu un dezvoltator al cărui experimente ( Guardians din Pământul de Mijloc și Gotham City impostori ), cel mai recent nu a prinde pe Shadow of Mordor .

Creed Assassin fiind cel mai bine vandut franciza Ubisoft , aceasta este , fără îndoială, cel mai sigur lucru WB -ar fi putut face , dar cred că este de fapt destul de îndrăzneață de BM pentru a împinge un joc licențiat care este aproape în întregime sistemele de – condus . Piesa centrală a Shadow of Mordor este sistemul de Nemesis , un fel de ierarhie dinamice pentru Warlords ORC generate aleator care populeaza lumea deschisă jocului . Aceste cifre au propriile lor forte , gărzi de corp , și temeri ( cum ar fi de foc ) , și vor rang în cadrul ierarhiei , dacă acestea să te omoare sau provocare unul dintre colegii lor și de a câștiga .

Am experimentat cu acest sistem timp de aproximativ 20 de minute de joc , probabil, nu o cantitate ideală de – timp , dar suficient pentru a obține un sentiment de modul în care sistemul Nemesis funcționează în principiu . Întreruperea jocul arată un meniu care vizualizeaza o duzină – unele orci , cum ar fi un câmp de piese de șah . Fiecare dintre aceste orci este un personaj real , activ din lume , ar putea fi o warchief , căpitan , sau chiar unul din căpitanii negru lui Sauron .

Scopul

Am fost dat inițial a fost de a instala un căpitan m-ar deranja controlate într- o warchief . După vânătoare unul dintre aceste orci în joc , și slăbirea le suficient pentru a le pune sub puterea mea Wraith , am avut posibilitatea de a iniția o tentativă de asasinat asupra Warchief căpitanul meu spalat creierul servit .

Acest lucru a declanșat o misiune specială în interiorul unei cetăți cu pereți din lemn . Scalarea zidurile fortului , fără detectare , am făcut drumul meu spre o trece cu vederea pentru a vedea warboss unirea zeci de orci low-level lângă locotenentul meu . Locotenentul meu a inițiat tentativa de asasinat la comanda mea , rănind dar nu ucide Warchief , o manevră care reușește sau nu în funcție de rating-ul acestora de putere comparativ , mi sa spus .

De acolo sa dezlănțuit iadul : tabăra a fost inundat cu mai multe orci decât am putut intestin  și doar câteva butoaie explozive în mod deliberat plasate ( pe care am putut foc săgeți la în mișcare lentă de putere cheltuind Wraith ) subtiat hoardă orcilor suficient pentru mine pentru a rămâne în viață .

Va recomand sa jucati aceste jocuri online gratis pentru ca sunt foarte reale.www.jocurionline.us

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.