Diferenta intre rama foto clasica si rama foto digitala

posted in: Cadouri | 0

Odata cu evolutia tehnologica rama foto traditionala s-a dezvoltat si ea tranformandu-se in rama foto digitala. Bineinteles ca astazi putem opta pentru oricare dintre ele sau pentru amandoua in acelasi timp. Daca ne gandim bine alegerea poate fi data in primul rand de felul persoanei. Daca suntem o persoana care apreciaza clasicul se poate spune ca am alege o rama foto traditionala. In schimb daca suntem un tip preocupat de noile tehnologii, ramele foto digitale ne vor fi pe plac. Sunt posibile si acele cazuri in care putem fi adeptii atat a ramelor clasice cu poze de hartie dar si a colajului de fotografii posibil in cazul ramelor digitale.

Intr-adevar diferenta intre o rama digitala si una clasica este evidenta. Daca in cazul ramei obisnuite, clasica fotografia de hartie era cea care conta in cazul celei digitale colajul poate oferii acel plus de diversitate. Inainte vreme fotografia preferata sau cel mult cateva fotografii ocupau rama in vreme ce astazi rama foto digitala face posibila afisarea unor seturi de fotografii preferate, bineinteles digitale. Asadar, ramele foto indiferent de felul lor raman utile pentru afisarea fotografiei ori fotografiilor preferate.

Asa cum este si normal gusturile noastre sunt diferite si de aceea putem opta in cazul ramelor foto pentru diferitele tipuri existente pe piata. Iata de exemplu ca pot fi persoane care vor agreea mai mult ramele foto coperta sa spunem pentru ca ofera posibilitatea afisarii mai multor fotografii sau pentru ca se pot sustine in pozitie verticala fara suport. Ramele foto clasice pot fi de mai multe feluri. Sunt rame pentru fetografii care sunt capabile a reprezenta primului an de viata a bebelusului sau rame foto care fac posibila afisarea a doua fotografii. In cazul ramei pentru primul an de viata a micutului aceasta poate prezenta 12 fotografii pentru fiecare luna din an in vreme ce in cazul celeilalte, fotografia sotului alaturi de cea a sotiei poate reprezenta scopul pentru care facem alegerea.

Ramele traditionale se pot adresa in excusivitate unor evenimente speciale din viata oricui. Ramele foto pot gazdui poze de diferite dimensiuni de la cununia civila ori de la nunta iar culoare ramei poate fi asortata cu usurinta oricarui stil de design interior din incapere. In cele mai multe dintre cazuri insa, ele pot pastra doar fotografia persoanei dragi. Ramele foto clasice au totusi farmecul lor chiar si in era digitala. Foarte multi sunt cei care inca le mai pastreaza in locuintele lor, ba mai mult achizitioneaza altele noi pentru a inrama evenimente noi sau persoane dragi din viata lor.

Ramele foto pentru copii pot imbrca diferite forme. Pot lua forma unor botosei, a unei trasuri din povesti, a unui carucior ori trenulet, biberon, bluzita, calut sau clopotel. Este clar ca ramele foto pot servi unui scop practic si anume acela de a pastra la vedere fotografiile preferate. De asemenea pot fi si adevarate obiecte de decor perfect asortate stilului interior al incaperilor. In multe cazuri ramele clasice pentru fotografii se pot remarca prin design-ul lor deosebit. Pentru ramele foto digitale insa remarcabila ramane capacitatea de a prezenta colaje de fotografii. In cazul multora se mai poate adauga si functii de redare a melodiilor dar si posibilitatea vizionarii de videoclipuri sau chiar filme. Oricum fiecare dintre tipurile prezentate aici pe scurt pot reprezenta alegerea ideala pentru afisarea fotografiilor preferate.

http://www.2u2me.ro/89-rame-foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *