Dinți ficși de înaltă calitate

posted in: Stomatologie | 0

 

Primele încercări cu dinți ficși de a restabili molarii care au căzut în momentul rănirii sau din cauza bolilor, au fost făcute de oameni în vremurile străvechi. Arheologii au descoperit în mod repetat rămășițele reprezentanților diferitelor triburi care aveau dinți falși. Construcțiile folosite de strămoșii noștri, pentru dinți artificiali diferă semnificativ de ceea ce oferă dentiștii astăzi. Instalarea de implanturi cu dinți ficși se efectuează în clinica Dental Privilege. Serviciile protetice sunt furnizate de către dentiști implantologi, care își îmbunătățesc regulat abilitățile și stăpânesc noi metode de restaurare dentară. În clinica stomatologică, medicii cu experiență care își fac treaba cu o înaltă calitate și ajută la restabilirea zâmbetelor perfecte ale pacienților.

Esența tehnicii și avantajele acesteia

Implantarea permite nu numai restabilirea unui zâmbet frumos, ci și restabilirea funcției de mestecat a dinților lipsă. Tehnica este implantarea unui bont de titan în osul maxilarului și ancorarea podului sau coroanei pe stâlp. Spre deosebire de alte metode protetice, implantarea cu dinți ficși economisește timpul pacienților. Când se implantează o rădăcină artificială, dinții adiacenți nu sunt măcinați și, prin urmare, nu se deteriorează. Utilizarea protezelor amovibile duce adesea la resorbția osului maxilarului, care este destul de costisitor de restaurat. Costul instalării unui implant este mai mare decât cel al unei punți sau a unei proteze amovibile. Cu toate acestea, implanturile sunt mai durabile. În medie, fiecare dinte artificial durează aproximativ 15-20 de ani, în timp ce punțile durează doar 5, iar cele amovibile durează aproximativ 3-4 ani.

Implanturile cu dinți ficși sunt, de asemenea, preferate, deoarece puterea lor de mestecare este cât mai aproape de puterea de mestecare a dinților naturali. După instalarea implanturilor, pacientul mestecă cu ușurință alimentele solide fără să simtă niciun disconfort.

În ce cazuri este indicată implantarea cu dinți ficși?

Implantarea cu dinți ficși este indicată în absența unui dinte sau a mai multor dinți adiacenți; intoleranță la protezele dentare; experiență negativă a purtării unei proteze; absența completă a dinților; corectarea aspectului dentiției în cazurile în care alte tehnici ortodontice nu funcționează.

Tipuri de implanturi utilizate în clinica Dental Privilege

Costul instalării implanturilor cu dinți ficși variază. Companiile produc implanturi pentru mai multe categorii de prețuri. Pentru cei care nu sunt pregătiți să cheltuiască sume mari pentru restaurarea dentară, sunt recomandabile implanturi de clasă economică. Au o formă conică, datorită căreia se încadrează în mod ideal în țesutul osos. Implanturile se înrădăcinează bine, și prin urmare, sunt utilizate în mod activ pentru restabilirea dinților de mestecat.

Implanturi dinți ficși Bredent (Germania)

Dezvoltarea și producția acestor implanturi este realizată de compania Bredent, cunoscută în întreaga lume. La clinica Dental Privilege, prețul instalării unui implant fabricat în Germania este mai mare decât cel al produselor de la alți producători. Acest lucru se datorează faptului că implanturile Bredent SKY au o calitate de neegalat, previn apariția complicațiilor septice și permit pacienților să-și ducă stilul de viață obișnuit, deja la 3 luni de la instalarea dinților artificiali.

Pentru pacienții cărora le lipsesc toți dinții, Dental Privilege a pregătit o ofertă avantajoasă. Medicii efectuează implantarea Fast & Fixed, care permite câștigarea unui zâmbet frumos și capacitatea de a mânca alimente solide. Tehnica Fast & Fixed constă în instalarea a 4 implanturi, care vor servi drept suport pentru o proteză fixă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.