Distractie bucuresti

posted in: Cluburi si Restaurante | 0

Bamboo Club a fost fondat in 2002 si la scurt timp a devenit unul dintre cele mai mari si mai faimoase cluburi din Europa de Sud Est dataorita capacitatii impresionante si stilului unic.

Proiectat sa impresioneze prin decor, muzica, animatoare, show-uri si evenimente cu artisti internationali cunoscuti, Bamboo are un stil inovator, cu o energie si un mediu ce ridica standardul pentru viata de noapte in Bucuresti.

Incepand din 2005, clubul a trecut prin multe schimbari de la an la an, evoluand si setand noi trenduri printre cluburile din Bucuresti. In fiecare an, oamenii sunt asteptati cu ceva nou; iar in 2010, o noua scena spectaculara a fost construita de aceeasi echipa care a construit scene pentru Cirque du Soleil si Moulin Rouge. Avand o suprafata de 10.000 de metrii patrati, scena este inconjurata de mese luxoase VIP, in timp ce pupitrul DJ-ului se invarte in jurul scenei.

Bamboo este destinatia ideala pentru o noapte de vis in Bucuresti, combinand entertainment de inalta calitate cu serviciile impecabile, decor impresionant si o atmosfera extraordinara. Cu un nume mare in Europa Bamboo Club Bucuresti este un club de noapte perfect pentru nightlife si distractie Bucuresti datorita evenimentelor unice organizate.

Club de tip high-class, cu dotari si sevicii la nivel occidental. Este situat pe malul lacului Tei, unde puteti sa petreceti pana dimineata alaturi de DJ celebri. Noul Bamboo Club isi propune sa depaseasca imaginea deja consacrata in topurile europene.

Cum limitele sunt facute pentru a fi depasite, pentru noi nimic nu este imposibil. Asadar, sa ne rupem putin de stresul metropolei aglomerate si zgomotoase. Sa incercam sa ne relaxam si sa ne rasfatam pentru cateva clipe cu ceva nou.Ce poate fi mai placut decat o evadare? Nu intr-un vis sau pe o insula indepartata, ci pur si simplu in Bamboo.

Designul clubului este intr-o continua schimbare pentru a aduce mereu un suflu nou pe aceasta piata care se afla intr-un continuu proces de transformare. Suprafata clubului, capacitatea si diversitatea optiunilor fac din Bamboo un loc unic in Romania, deoarece clubul poate asigura toata logistica necesara desfasurarii unui eveniment.

5000 locuri – cea mai mare suprafata de club din Bucuresti cu cel mai rafinat design, cele mai multe facilitati:

  • Club
  •  American bar
  • – Restaurant
  • – Piscina
  • – Casino
  • – Parcare

Muzica buna, programul artistic, confort si servicii de calitate, toate sunt atributele unei seri perfecte, inceputul unei nopti pline de stil si rafinament.Cand spui weekend, iti zboara gandul la timp liber, prieteni, cluburi. Club Bamboo este locul ideal unde te poti distra!In primul rand ne dorim ca Bamboo sa fie accesibil tuturor celor care vor sa se simta bine si care vor sa fie tratati intr-un mod deosebit. Are o istorie foarte bogata, asta in pofida faptului ca n-au trecut decat aproximativ 10 ani de cand a fost construit. Suprafata totala desfasurata de aproximativ 10.000 de metri patrati coincide cu o capacitate de peste 3000 de persoane dornice de distractie. An de an am avut parte de imbunatatiri, proprietarii mizand pe schimbari radicale pentru a pastra aceeasi dorinta arzatoare a petrecaretilor de a ajunge aici.Daca va doriti o petrecere de neuitat in cel mai bun club din capitala si unul dintre localurile cu renume chiar si la nivel european, alegeti cu incredere clubul Bamboo din Bucuresti, doar aici puteti intalni artisti de talie mondiala, dj de calibru si cele “bune” animatoare.

english content http://www.bambooclub.ro/

Follow customweb:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *