Doar online găseşti servieta de damă perfectă

posted in: Comert electronic | 0

Această facilitate trebuie exploatată! Cea a magazinelor virtuale, desigur. Acestea fiindu-ne cel mai la-ndemână, căci prin câteva click-uri putem primi în foarte scurt timp o servietă piele ieftină, direct la uşa noastră. Dacă încă nu aţi procedat astfel, timpul nu-i pierdut; şi dacă nu v-aţi hotărât asupra faptului – având oarece neîncredere, sentiment specific oricărui început –, măcar puteţi ca să accesaţi asemenea site-uri, care comercializează astfel de produse din piele pentru dame şi nu numai, pentru ca să vă faceţi o părere asupra chestiunii în discuţie.
De-acuma toată lumea ştie că produsele care se comercializează în magazinele virtuale, sunt mai ieftine – lucru deja stabilit cu certitudine, şi unde nu mai este loc de comentat. Dar cum orice informaţie neverificată continuu, are toate şansele ca să-şi pervertească adevărul ce-l conţine, iată motivare argumentată de desele noastre accesări a unor site-uri, pentru a verifica mereu şi a reactualiza informaţiile asupra celor care ne interesează. Adică, în cazul de faţă, putem vedea cam cât poate ca să ne coste o servietă piele ieftină – şi-adică să aflăm în direct şi la obiect, şi cam cât de ieftină poate fi această piesă destul de necesară şi funcţională.
Acuma nu o să pledăm doar pentru ieftinitatea acestor lucruri pe care ni le putem cumpăra online, deşi ne-am convins că şi cele aşa-zise mai scumpe, la magazinele virtuale sunt un pic mai puţin scumpe. Deci oricum am da-o, tot acolo ajungem: adică la un pic de economie, chiar dacă pretenţiile noastre ne vor îcuraja să cumpărăm lucruri ceva mai scumpe, ca fiind acestea mai bune! – sintagmă care nu se mai confirmă în fapt chiar întotdeauna. Deci, cum ar veni, nu vrem ca să determinăm pe acele persoane mai pretenţioase, ca să evite magazinele online, cu prejudecata că acestea ar fi pentru sărăcime. Adică ne-am referit cu un termen mai plastic şi original, la persoanele mai defavorizate de soartă, cum ar fi: tinerii care încă nu sunt în câmpul muncii (cum se zice sau se zicea cândva!), femeile cu mulţi copii şi cu venituri modeste, bătrânii cu spiritual economic aprig dezvoltat şi aplicat, şi aşa mai departe. Acestea finindu-vă lămurite, vrem ca şi acele persoane care dispun de suficiente venituri materiale pentru aşi achiziţiona orice tip de servietă doreşte, indiferent de costul acesteia, ca să nu evite aceste magazine virtuale, ci dimpotrivă: la dorim ca să-şi cumpere orice fel de produs doresc, folosind metoda shopingului online. Pentru că până la urmă nimeni altcineva nu va putea şti prin ce modalitate şi de unde ţi-ai cumpărat acea servietă de piele ieftină; pentru că nu au vreo marcă ceva sau etichetă specifică acestui fel de comerţ. Şi nici preţul nu se află etichetat pe acel lucru! Deci orice informaţie asupra acelui nou obiect cumpărat, o deţinem doar noi, fostul cumpărător şi actualul proprietar, şi o putem comunica cuiva după cum ne vine nouă la socoteală. Vrem să pozăm ca persoane mai avute – atunci fixăm preţul respectiv, adică unul dublu sau chiar înzecit, depinde… Dacă însă nu avem asemenea orgolioase şi nesănătoase apucături, vom fi sinceri cu oricine, şi-i vom determina prin sinceritatea noastră, şi pe aceştia, care vor fi fiind ei ca şi noi, să se îmbogăţească folosindu-ne ideea cumpărăturilor online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.