Drumul către tine însuţi

posted in: Lifestyle | 0

Viața este asemenea unui montagne-russe, uneori te poartă pe cele mai înalte culmi, iar alteori pare că vrea să-ți dea o lecție, însă tot ceea ce contează într-un final este însăși călătoria, această experiență uimitoare și plină de sens, pe care uneori uităm să o prețuim la justa ei valoare.

Cu toate că preferăm perioadele frumoase din ea, ele alternează cu altele mai puțin favorabile, iar în cazul celor din urmă, uneori par să ne însoțească o perioadă mai îndelungată decât ne-am fi putut imagina, însă trebuie să ne amintim că nimic nu este veșnic, ci vremelnic.

În cele mai multe cazuri, reușim să gestionăm cu succes perioadele dificile, însă uneori parcă ne luptăm cu morile de vânt și slăbiți de energie, tindem să ne resemnăm, dar refuzăm să o facem tocmai pentru că dorința de a reuși încă nu s-a stins, ci arde încet, îngropată în adâncul sinelui.

Uneori cautăm răspunsuri în interior, iar alteori în exterior, însă le găsim numai atunci când ne observăm propriile experiențe cu suficientă obiectivitate și suntem pregătiți să le acceptăm.…>> Continuare complicatdesimplu.ro/drumul-catre-tine-insuti/

Follow cdsro:

Latest posts from

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *