Dulux Romania a dat culoare de sarbatoare Palatului Elisabeta pentru Ziua Regalitatii

21/09/2017 | Autor: | Adaugat in categoria Casa si Gradina

Dulux Romania, parte a grupului Akzo Nobel, unul dintre cei mai mari producatori de vopseluri si lacuri la nivel mondial, a sprijinit pregatirile Casei Regale a Romaniei pentru Ziua Regalitatii, restaurand si oferind culoare Palatului Elisabeta, locul ce a gazduit anul acesta evenimentul Garden Party in cinstea zilei de 10 mai.
In calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, din anul 2011, Dulux Romania s-a bucurat sa readuca culoarea alba stralucitoare a Palatului Elisabeta, pentru a intampina cum se cuvine oaspetii la evenimentul gazduit in gradina Palatului. Astfel, Dulux Romania a oferit necesarul de produse pentru reabilitarea exteriorului Palatului Elisabetei, acolo unde a fost cazul s-au facut reparatii, iar apoi Palatul a fost vopsit intr-o nuanta placuta de alb Dulux Trade WeatherShield. Pentru a acoperi suprafata exterioara de 800mp a Palatului, a fost utilizata o cantitate de 115 litri de vopsea, o vopsea speciala de exterior, cu o durabilitate de 15 ani, ce se intretine printr-o simpla clatire cu jet de apa.
Palatul a fost astfel pregatit sa intampine mii de oaspeti si sa raspunda celor mai inalte standarde, cu atat mai mult cu cat produsele Dulux se remarca prin durabilitate, constanta culorii si usurinta de aplicare, fiind prima alegere a multor constructori, renovatori si designeri de interior.
Din anul 2011, de cand compania a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, Akzo Nobel furnizeaza Casei Regale produse din gamele Dulux, Sadolin si Hammerite. Distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei reprezinta recunoasterea standardului ridicat al produselor si a gradului inalt de profesionalism al companiei. Acest titlu este oferit persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.
„Ne onoreaza faptul ca suntem partener de incredere al Casei Regale a Romaniei si ca ne-am putut implica in pregatirile pentru aceasta zi deosebita, Ziua Regelui. Colaborarea cu Casa Regala a Romaniei, ce continua an de an inca din 2011, este o dovada de incredere in calitatea produselor noastre si suntem mandri ca putem sprijini astfel actiunile Casei Regale”, a declarat Marius Pintea, Manager general al Akzo Nobel Romania.
In toti cei 6 ani de cand Akzo Nobel este furnizor al Casei Regale a Romaniei, au fost utilizate produse Dulux pentru zidarie, email si grund, nuantele cel mai des folosite fiind din paleta culorilor de gri, crem, verde sau alb. Pe langa exteriorul Palatulului Elisabeta, produsele Dulux au mai fost folosite si pentru reconstructia si restaurarea Dormitorului ASR Margareta, foisorului din curtea Palatului Elisabeta, elemente de interior si exterior ale Castelului de la Savarsin, precum si elemente componente din parcul Castelului Savarsin.

Despre Akzo Nobel
Akzo Nobel este unul dintre cei mai mari producatori de vopsele si lacuri la nivel mondial si un producator major de substante chimice de specialitate. Avand sediul central in Olanda, Amsterdam, Akzo Nobel opereaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati. Akzo Nobel Coatings Romania a fost infiintat in anul 2007. Dulux (vopsea lavabila) face parte dintre cele mai cunoscute branduri din portofoliul Akzo Nobel cu care grupul este prezent in Romania, alaturi de Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului), si Hammerite (vopseea pentru metale). Pentru pastrarea nivelului calitativ, toate produsele Akzo Nobel se importa din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 1 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Sanatate

Condițiile ideale pentru un implant dentar Fast & Fixed sunt o falcă complet edentuloasă, fără inflamații și chisturi în cavitatea bucală și un volum suficient de os al maxilarului. Însă, un pacient nu …

06/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Cumparaturi

Jurnalul sau agenda este un accesoriu simplu, dar indispensabil pentru multe persoane. Poti cumpara jurnale si agende elegante din magazinul online Pravalia-cu-Surprize.ro. Jurnalele si agendele prezentate in sortimentul magazinului online, te uimesc …