DVD player Ford Focus cu navigatie

posted in: Automobile | 0

Pentru soferii care apreciaza masinile Ford, magazinul online Edotec aduce pe piata romaneasca nu mai putin de patru sisteme de dvd player cu navigatie Ford Focus.

Ford Motor Company reprezinta o societate americana pe actiuni fondata pe data de 17 iunie 1903 de catre Henry Ford.

Datorita ciferi de afaceri de 120,9 miliarde de dolari compania Ford se claseaza pe locul doi in ierarhia mondiala a producatorilor de automobile fapt ce determina sa fie una din cele mai profitabile societati din lume.

In anul 1998 ce-i de la Ford lanseaza in Europa un model compact cu numele de Ford Focus ce ulterior devine ce-l mai vandut din lume.

 

Acest success se datoreaza pentru siguranta ce o ofera pasagerilor primind 4 din cele 5 stele la testele EuroNCap.

Inginerii opteaza pentru navigatie dedicata Ford Focus formata din monitor cu ecran tactil de 6.2 inch, iluminare cu Led, rezolutie de 800×480 pixeli HD, DVD player ce accepta formate audio MP3, JPEG, WMA, radio tuner cu frecvente AM si FM.

Din sistemul de navigatie dedicata Dynavin Ford Focus de nu poate lipsi GPS-ul ce cuprinde un numar de 20 de canale si are instalat ca sistem de operare versiunea windows CE 6.0 Core.

Dispune de conexiune usb, IPOD, slot sd card, intrare antena TV.
Controlul sistemului dvd player Ford Focus se realizeaza prin butoane iluminate de culoare rosie care este specifica marcii Ford sau de la distanta prin telecomanda de tip card.

Sistemul audio cuprinde patru boxe cu o putere de redare in valoare de 25 watt alimentate de o tensiune cuprinsa intre 12-14.4 V.
Datorita functiei bluetooth se poate realiza apelarea directa de pe ecranul unitatii, se pot reda melodii de pe telefon prin unitatea DVD precum si vizualizarea apelurilor pierdute, formate sau primite.

Magazin online GPS logoPentru informatii suplimentare despre intreaga gama de navigatii dedicate  si pentru comenzi ne puteti contacta prin e-mail la contact@edotec.ro sau telefonic la 0744.57.97.97.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.

Follow Magazin GPS Edotec:

Magazinul online Edotec.ro, administrat si operat de S.C. Don 20 S.R.L. comercializeaza online cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism prin magazinul online specializat pe navigatii auto dedicate Edotec, importator autorizat al producatorului german Dynavin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *