E frumos sa visezi

posted in: Design Interior | 0

Dragii mei, sunt astazi aici, pentru a va aminti ca niciodata nu trebuie sa renuntam la vise. Fie ca visam cu ochii deschisi sau o facem de-a lungul noptii, visele sunt cele care ne „hranesc”. Aceste amagiri care uneori chiar devin realitate sunt momentele unice in care ne desprindem de aceasta lume reala si zburam catre alt univers – universul in care ne-am dori sa traim, sau universul in care eu-ul nostru salasluieste in fiecare zi.

Traim momente grele, de-a dreptul cruciale, trebuie sa razbatem, sa gasim forta. Eu mi-am promis sa o fac si nimeni si nimic nu ma va opri. Imi gasesc forta in fiecare zi cand ajung acasa, deschid usa dormitorului si ma arunc in patul acoperit cu lenjerii deosebite pe care mi le aleg cu grija tocmai pentru a-mi conferi „puntea” necesara catre taramul viselor. Spatiul meu intim de acasa imi asigura in fiecare zi confortul si desfatarea de care am nevoie in viata mea reala. Se spune ca sansele ti le creezi singur si ca destinul poate fi schimbat.

Am meditat mult asupra acestor vorbe si am concluzionat ca poate fi adevarat. Nimic nu trebuie sa ne descurajeze, sa ne faca slabi. Cand, dupa o lunga zi, simtim ca puterile ne sunt sfarsite nu trebuie decat sa ne relaxam si sa gandim la rece. Patul devine astfel un sprijin bun in acest sens, asa cum se spune ca noaptea este un bun sfetnic. Patul invelit in lenjerii moderne ne poarta in lumea actuala, moderna, rapida. Somnul din fiecare noapte trebuie sa ne faca a doua zi sa radiem de idei, energie, optimism. In lumea actuala, unde totul este important si de nelasat pentru alta data imi doresc sa ne regasim, sa ne oprim putin, sa spunem stop timpului, pentru ca e frumos sa visezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *