Categorii
Interprinderi Mici si Mijlocii

Ecologism sau necesitate- incineratoarele de deseuri animale

Mediul din tara noastra a avut foarte mult de suferit ca urmare a extinderii pietei de afaceri, mai ales din punctul de vedere al afacerilor care afecteaza, in mod nu foarte evident la inceput, insa cu adevarat dezastruos pe termen lung, si anume afacerile care au drept obiect lucrul cu produse animale, aici intrand in discutie o mare parte a afacerilor din Romania.

De la abatoare sau fabrici de preparate si semipreparate din carne si pana la cabinete veterinare sau clinici veterinare, toate aceste tipuri de afaceri si companii au un efect negativ notabil asupra mediului inconjurator, din punct de vedere al deseurilor animale pe care le produc si care trebuiesc in mod clar eliminate inainte de a ajunge in contact cu mediul inconjurator.

Deseurile animale rezultate in urma procesului de productie de preparate din carne sau ca urmare a interventiilor din cabinetele veterinare trebuiesc astfel eliminate cat mai repede.

Care este cea mai rapida si ieftina metoda pentru aceasta ?

Desigur, incinerarea deseurilor animale, o metoda care nu doar ca este convenabila din punct de vedere al raportului calitate/pret, dar este si rapida si nu dauneaza mediului inconjurator, avand de partea sa si atat de importanta componenta ecologica, la care incep sa tina din ce in ce mai multi producatori de pe piata.

Folosirea de incineratoare de deseuri animale pentru eliminarea deseurilor animale sunt ecologice, convenabile si rapide, proprietarii fabricilor de preparate din carne vor putea astfel sa elimine deseurile animale intr-un timp scurt si fara alte inconveniente.

Este de asemenea nevoie de incineratoare de capacitati diferite, care sa satisfaca nevoile diferite ale consumatorilor si care sa permita incinerarea de deseuri animale rapid si eficient.

Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale(clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.

Cu ajutorul specialistilor nostri veti vedea ca cea mai usoara solutie de eliminare a deseurilor animale este folosirea incineratoarelor pentru deseuri animale, iar instruirea si asistenta asigura de catre FlexTim va va asigura ca serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate si va suntem mereu la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri ati putea avea.

De FlexTim

Flextim Industry este o companie creata de specialisti romani pentru specialistii din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *