Categorii
Cursuri online Educatie

Obțineți munca de vis și o carieră de succes cu certificarea CompTIA CASP

Fiind doar concentrat și competent nu este suficient pentru profesioniștii de astăzi IT. Este esențial ca profesioniștii IT să-și dezvolte abilitățile în conformitate cu tendințele actuale ale tehnologiei. Solicitanții de succes vor fi aceia care își exprimă îngrijorarea în ceea ce privește continuarea educației IT și îndeplinesc cerințele viitoarei industrii.

Deoarece securitatea informațiilor sau industria IT este mai mult în creștere acum decât oricând mai devreme, este timpul să luăm o privire îmbunătățită în ceea ce privește certificările de securitate avansate bine-cunoscute. Certificările CompTIA sunt cele mai cunoscute certificări din întreaga lume, iar CASP CompTIA (CompTIA Advanced Security Practitioner) este certificarea la nivel de master la nivel de conducere pentru securitatea tehnică a întreprinderii.

Certificarea CASP este o certificare globală neutră din partea furnizorilor, care instruiește profesioniștii IT cu competențe avansate de nivel înalt și de securitate. Atingerea certificării CASP îți verifică capacitatea în domeniul securității întreprinderii.

Obținerea certificării CASP autorizează faptul că aveți abilitățile și expertiza tehnică necesare pentru a proiecta, a conceptualiza și a crea soluții sigure în cadrul unei organizații avansate. Certificarea CASP CompTIA confirmă faptul că puteți aplica atitudinea și intelectul necesar printr-o gamă largă de discipline de securitate, pentru a sugera și implementa soluții care să fie cartografiate întreprinderilor.drivers.

Certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP CAS-003) inaugurează profesioniști cu experiență în domeniul practicilor avansate de securitate. În examenul de certificare CASP CAS-003, elevii vor învăța mai întâi despre tehnologia resurselor, arhitectura de securitate a întreprinderii și tehnologia de securitate. Elevii vor învăța apoi stilul de securitate al aplicațiilor, stilul de securitate și soluțiile, politicile de securitate, integrarea securității întreprinderilor, gestionarea procedurilor de securitate și risc. În cele din urmă, studenții vor afla despre gestionarea riscurilor în proiecte, aspecte juridice, judecăți și luarea deciziilor, cercetare și analiză în materie de securitate, recuperarea în caz de dezastru și continuitatea activității.

Examenul CASP
Pentru a obține certificarea CASP, atunci trebuie să treacă examenul CASP unic CAS-003.

Cerințe preliminare
Deși nu există o condiție prealabilă, CompTIA recomandă minim 10 ani de experiență în administrarea IT, precum și un minim de 5 ani de experiență tehnică de securitate tehnică pentru certificarea CASP.

Salariu mai bun și poziții bune de locuri de muncă
Practicanții certificați de practicieni în domeniul securității informațiilor de la CompTIA (CASP), certificați pentru securitatea informației, câștigă un salariu ridicat și beneficii ca profil de locuri de muncă. În general, aceștia sunt considerați potriviți pentru titluri de locuri de muncă, cum ar fi: Security Engineers, Security Architect, Cyber ​​Security / IS Professional, Analist de securitate informatică, IT Architect INFOSEC, IT Specialist Cybersecurity, Analisti de securitate informatică, Cybersecurity Risk Analyst.

Certificare globală recunoscută
CASP este acceptat la nivel global, iar certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner este acceptată de Departamentul Apărării al Statelor Unite (DoD 8570) și îndeplinește cerințele de certificare tehnică, arhitect sistem, inginer de sistem și management al IA. Elevii care speră să obțină un loc de muncă în Statele Unite pot beneficia de acreditarea CompTIA CASP. Intrarea în companii lider și gigant din SUA, cum ar fi IBM, HP și Dell, devine mai ușoară atunci când aveți certificarea CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP).

Certificarea CASP și cariera dvs.?
Se aștepta ca amenințările legate de securitatea informațiilor să crească în următorii ani. Experții în domeniul securității consideră că criminalitatea informatică va fi de trei ori mai mare decât numărul de locuri de muncă vacante în domeniul securității informatice. Potrivit unui studiu că până în anul 2020 va fi de aprox. 1,5 milioane de locuri de muncă disponibile în domeniul securității cibernetice, cu experți adecvați în domeniul securității informatice, care să le umple. Aceste cifre arata, fara indoiala, ca lumea corporativa cauta profesionisti capabili de securitatea informatiilor care ii pot ajuta sa contracareze eficient amenintarile.

CompTIA CASP este considerat și evaluat ca un certificat de securitate de nivel „master”. Certificarea CASP este perfectă pentru aspiranții care doresc să devină experți în securitatea informatică în organizațiile reputate. Dacă doriți să lucrați într-o poziție de securitate IT, mergeți la certificarea CompTIA CASP.

Deoarece cererea experților în domeniul securității informatice este ridicată, obținerea certificării CompTIA CASP vă poate asigura un loc de muncă cu salarii și beneficii ridicate. Cu numeroasele sale beneficii, CompTIA CASP este mai mult decât o certificare plăcută. Certificarea CASP îmbunătățește valoarea reală a celorlalte calificări și poate fi motivul vital pentru obținerea unui loc de muncă al viselor dvs. în domeniul securității cibernetice.

Sunteți un student sau un profesionist care doresc să obțină certificarea CompTIA A + sau alte certificări IT cum ar fi Microsoft, EC-Council, CompTIA, VMware, ITIL, Amazon AWS etc.? Pentru a trece orice examene de certificare IT sau de a trece CASP de certificare în New York, Washington DC, Maryland, Virginia, Dallas SUA și în întreaga lume cu 100% Pass garanție vizita aici

Categorii
Cursuri online Educatie

Certificarea CompTIA A + – alegerea finală pentru o carieră luminată

Pentru a confirma faptul că profesioniștii IT efectuează expertize în locurile lor de muncă respective, sunt oferite diverse programe de certificare care acoperă diverse arii ale sectorului IT. Programele de certificare sunt destinate să ofere cunoștințe extinse despre un sector specific al sectorului tehnologiei informației. Finalizarea cu succes a unor astfel de programe de certificare confirmă faptul că aspirantul este bine cunoscut în acest domeniu specific și poate îndeplini chiar și sarcini dificile destul de proficient. Acum zile, tehnologia progresează într-un ritm rapid și practic fiecare recrutor preferă numirea profesioniștilor care au un certificat de la o organizație reputațională. Prin urmare, pentru a vă extinde posibilitățile de a obține un loc de muncă decent, este important un program de certificare.

Deoarece industria IT este extrem de largă, este imposibil ca o persoană să obțină certificări în toate domeniile operaționale. În loc să vă înscrieți pentru un program de certificare aleatoriu, încercați să căutați programul de certificare care ar fi maxim de util pentru cariera dvs. și apoi să vă înscrieți pentru aceasta. Dintre numeroasele certificări celebre și căutate în industria tehnologiei informației (IT), certificarea A + (Plus) de CompTIA este una. Programul de certificare CompTIA A + demonstrează abilitatea unei persoane de suport tehnic și a unor roluri IT operaționale, precum și un tehnician de asistență tehnică prin efectuarea unui examen la final.

Certificarea CompTIA A + (Plus) este o certificare importantă care vă poate ajuta să ajungeți acolo. CompTIA sau Computing Technology Industry Association este o asociație neutră din industrie care certifică aspiranții calificați în numeroase domenii tehnice. Certificarea A + a CompTIA este recunoscută și acreditată de organisme de standardizare, cum ar fi Institutul Național American de Standardizare (ANSI) și Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO). În CompTIA Professional Series, certificarea CompTIA A + este primul pas într-o serie de programe de certificare oferite care împărtășesc cunoștințe și informații tehnice cu dvs. pentru a reuși într-o carieră IT.

Certificarea A + CompTIA contribuie la consolidarea cunoștințelor fundamentale în domeniul tehnologiei informatice și accentuează abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul IT. Înainte de a efectua certificarea a +, veți avea nevoie de cunoștințe anterioare și de experiența hands-on cu software-ul și hardware-ul calculatorului personal.

În certificarea CompTIA A + veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a putea instala, configura, actualiza, repara, optimiza, depana și realiza întreținerea preventivă a sistemelor de operare și a hardware-ului personal de bază. Certificarea A + este o certificare internațională, neutră față de furnizori, care demonstrează o competență în domenii precum instalarea, crearea de rețele, depanarea și întreținerea preventivă a securității.

Certificarea CompTIA A + poate fi obținută prin trecerea a două examene – prima CompTIA A + 220-901 și a doua CompTIA A + 220-902.

Certificarea CompTIA A + a pus bazele altor certificări mai avansate, obținute de la CompTIA. Multe organizații uriașe au făcut deja certificarea A + o cerință de bază pentru un loc de muncă în domeniul tehnologiilor informatice și mai multe organizații sunt garantate că le vor urma. În mai multe moduri, certificarea CompTIA A + este considerată la un nivel de pregătire aproape egal. Tehnologia informației este cariera viitorului, iar certificările IT sunt cheile care pot fi utilizate pentru a debloca ușa succesului în acest domeniu.

Dacă sunteți în căutarea pentru o creștere în cariera dvs. profesională ca un concurent IT industrie, sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de depanare pentru ocuparea forței de muncă și dacă sunteți în căutarea pentru a transforma CV-ul dvs. ca un IT și tehnician de locuri de muncă tehnician de computer, acest lucru este aceasta. Luați în considerare certificarea CompTIA A +, deoarece este renumit la nivel mondial și vă va oferi un avantaj puternic față de oricine altcineva în linie și vă va ajuta să vă solidificați cunoștințele de bază ale computerului, care sunt importante pentru o creștere perfectă a carierei.

Categorii
Cursuri online

Relansarea reteauaEDU.ro, cea mai mare retea scolara eLearning

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, www.reteauaEDU.ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani. In calitate de invitati speciali au participat prof. dr. Florin Colceag – cunoscut si drept ‚Antrenorul de genii’, alaturi de Nicolaie Constantinescu – arhitectul informational pentru comunitatea stiintifica Kosson.ro. Comunitatea scolara va dezvolta continuu un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.

Daca numele reteauaEDU.ro va suna atat de cunoscut, aceasta se datoreaza faptului ca platforma este prezenta in Romania inca din 2009, ajungand recent si in Republica Moldova. In prezent, este sustinuta de partenerul sau, eLearning&Software, prin resurse tehnice si know-how, insasi prin utilizarea platformei Moodle*, al carei reprezentant unic in Romania este.
*Moodle (denumirea fiind un acronim pentru Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment – mediu de invatare structurat pe diverse module) este inca din 1999 platforma LMS open-source de eLearning, tradusa in peste 120 de limbi si utilizata de majoritatea institutiilor de invatamant cu programe de invatare online.

Relansarea inseamna un pas inainte facut de Moodle in Romania. Altfel spus, de acum inainte cine intra pe edu.moodle.ro este automat redirectionat catre reteauaEDU.ro. De ce este important? Cosmin Herman, in calitate de Business Development Manager la eLearning&Software ne raspunde: „Acum 8 ani am adus Moodle pentru prima oara in Romania, promovandu-l in sistemul de invatamant, preuniversitar si universitar, public si privat. Intre timp am primit numeroase cereri de personalizare a platformei pe nevoile fiecarei institutii de invaţamant, astfel ca acum putem afirma ca am standardizat necesarul eLearning pentru mediul universitar si preuniversitar. Astazi, reteauaEDU.ro devine platforma oficiala de invatamant tip eLearning pentru sute de mii de elevi, studenti si profesori.”

In prezent, in Romania au aderat deja la reteauaEDU.ro peste 700 licee, peste 14.000 liceeni, peste 700 profesori si peste 500 parinti. A spune ca platforma este „pentru toata lumea” ar fi o subestimare. Mai degraba, platforma ofera fiecarui utilizator sansa de a-si alege profilul si programele in functie de pregatirea, preferintele si pasiunile sale, punand un accent deosebit pe partea aplicativa. Prof. Dr. Florin Colceag considera acesta ca fiind beneficiul cel mai important al retelei: „Desi am intalnit, pana acum, multe genii, niciodata nu am intalnit un elev sau student care sa nu fie bun la nimic. Degeaba iei un copil si incerci sa-l faci olimpic la matematica, daca lui ii place istoria sau literatura. Prin reteauaEDU.ro are acces la o multime de resurse care-i pot completa si perfectiona cunostintele, sustinandu-i educatia si formarea profesionala.”

Intr-un fel, platforma este ca o serie de meditatii la care elevii se ‚duc’ cu placere si care nu ii costa nimic, atat profesorii, cat si parintii putand observa rezultate concrete si evolutie constanta. Discutand despre munca necesara constructiei unei astfel de platforme, Nicolaie Constantinescu explica: „Cu cat o platforma este mai accesibila, mai usor de utilizat pentru atatea categorii de varsta sau profesionale, pe atat de mare a fost efortul necesar pentru aducerea ei la forma in care o vedem astazi. Colectarea si crearea materialelor, adaptarea lor la nevoile a zeci de mii de utilizatori unici, reprezinta un efort, care implica expertiza multidisciplinara si aspiratiile celor care doresc un serviciu performant.”

Pentru alinierea invatamantului romanesc la invatamantul european, reteauaEDU.ro va realiza, in parteneriat cu institutiile de invatamant din Romania, activitati scolare si extra scolare precum: postarea lectiilor / bibliografiei / temelor, evaluarea si autoevaluarea cunostintelor, crearea unor clase virtuale de colaborare intre licee, cursuri comune in clasa virtuala, organizarea de proiecte / concursuri / provocari intre licee, pregatirea pentru bacalaureat, precum si accesarea unor finantari cu fonduri nationale sau europene precum ROSE. Practic, realizand in mediul virtual acest schimb de experienta permanent intre institutiile de invatamant, se aduce un plus de valoare mediului educational romanesc, care adopta astfel instrumente moderne internationale de predare, invatare si evaluare.

Categorii
Cursuri online

Cresterea Matcilor

Matca este ,,mama” intregii familii. Ea este singura femela adevarata, sing ura apta de reproductie.

Rolul ei este de a depune oua in faguri din care vor rezu lta albine lucratoare, trantori si matci. Matca depune pana la 3 000 oua pe zi, masa acestora depasind de doua ori si jumatate greutatea ei. In timpul sezonului activ, matc a depune 150.00 —200-000 de oua.

Aceasta prolificitate deosebit de mare se datorest e hranirii intense a matcii de catre albinele lucratoare cu o hrana foarte bogata in principii nutritivi, elaborata de glandele faringiene si poarta denumirea de laptisor.

Matca este in permanenta inconjurata de lucratoare. Astfel, ti-nerele lucr atoare in
varsta de 10—12 zile o hranesc cu laptisor de matca, altele ceva mai in vars ta, 1—36 zile, o mangaic si ling de pe abdomenul acesteia asa numita ,,substanta de matca”.

Cancl o familie ramane fara matca $e nelinisteste, toate albi nele, cu exceptia doicilor care raman sa ingrijeasca puietul, se im prastie pe peretele stupului (mai ales pe cel frontal), emit sunete, incep construirea botcilor. Introduccrea unei matci rcstabileste li nistea, albinele o mangaie, o hranesc, o curata si distrug botcilc incepute.

Matca are cea mai mare longevitate din cele trei caste ale albi nelor melifere. Ea traieste in general 1—3 ani, dar se intalnesc uneori si matci de 4—6 ani sau in cazuri foarte rare de pina la opt ani.

TRANTORII

Trantorii reprezinta masculii familiei, care au rolul de a imperechea matca si de a asigura astfel perpetuarea speciei. Prin prezenta lor pe faguri contribuie si la realizarea unui regim terrnic optim necesar cresterii puietului.

Ei nu culeg nectar, nu participa la organizarea sau apararea familiei, nu contribuie la producerea de hrana si nici la polenizare. Sunt indivizi temporari, in numar de cateva sute, ce apar la sfar-situl primaverii si sunt indepartati din stup de catre albine la sfarsitul verii, fenomen conditionat in principal de incetarea culesului.

Citeste mai multe detalii pe site: www.lectiiapicultura.ro

Categorii
Cursuri online

Ocazie! Cursuri infirmiere valabile in strainatate

OCAZIE Curs calificare infirmieri(e) acreditat valabil si in strainatate.

Pret promotional complet 490lei in 3 rate.

Conditii minim 8 clase (invatamant general obligatoriu), varsta 17-59ani. Nu rata ocazia de a fii calificat in domeniul sanitar. Cel mai mic pret din tara.Absolventii nostri lucreaza in spitale, crese, camine de batrani, gradinite, clinici medicale, cabinete medicale din tara si Italia, Franta, Belgia, Germania, Austria, Anglia etc.

Oferim consultanta gratuita pentru absolventii nostrii care doresc sa lucreze in Anglia sau Germania unde salariul pe luna este de 1100lire sterline pentru un infirmier/o infirmiera.

Cine acrediteaza programul de formare ?
A.N.C – Autoritatea Nationala pentru Calificari
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului
Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
Ministerul Sanatatii

Certificatele de absolvire sunt valabile in Romania?

Raspuns: Da. Orice certificat de absolvire este tiparit de catre Ministerul Muncii si eliberat de un furnizor de formare profesionala AUTORIZAT de catre Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Autoritatea Nationala a Calificarilor din Romania

Relatii si pe site-ul nostru http://www.cursinfirmiera.ro sau 0744384773

Categorii
Cursuri online Matematica

Cum sa il atragi pe copil sa ii placa matematica inca din clasele primare

Pentru multi dintre copii matematica e privita ca ceva inabordabil si care nu va fi niciodata inteles.

Parintii se enerveaza cand cei mici nu pricep nici cele mai elementare operatii. Daca din primele zile un parinte sau invatator s-a rastit la copii, s-a terminat. Cu greu ii poti convinge ca si ei pot rezolva exercitii si probleme.

Intotdeauna iti vei da seama ca unui copil nu ii place matematica, atunci cand devine ultima materie la care lucreaza, nu are rabdare sa citeasca teoria, nu cauta sa inteleaga ceea ce citeste sau i se preda la clasa sau nu lucreaza suplimentar pentru a-si depasi limitele.
Ei bine, cu 123edu.ro matematica este inteleasa si se parcurg toate capitolele predate la scoala. Pentru a nu interveni o rutina sau plictiseala, pentru aceeasi notiune s-au creat mai multe tipuri de exercitii care ajung la acelasi rezultat: intelegerea.

Aplicatia nu le cere copiilor sa fie olimpici, ci doar sa o inteleaga pentru a putea avansa. Este foarte important ca orice copil sa stapaneasca lumea numerelor si a operatiilor incepand cu operatii simple. Pe masura ce copilul capata incredere in el, va putea ajunge la performanta de a rezolva si probleme mai complicate.

De multe ori am auzit parinti spunand ca “al meu nu e in stare sa faca la matematica”. Ba da, orice copil e in stare daca persevereaza si are alaturi parinti care cred in el si care il indruma sa lucreze. Rezultatele nu se vad in primele ore, dar lucrand constant si nu mai mult de un subcapitol pe zi cu siguranta mintea lui va gandi in maniera matematica, va fi mai ordonata si daca lucreaza cu placer cu siguranta isi va dori mai mult si performantele lui scolare vor creste.

Platforma educationala 123edu.ro a fost create atat pentru copiii care considera ca nu se poate lipi matematica de ei, dar si pentru copiii care au un ritm mai rapid de intelegere si aprofundare. Un mare avantaj al platformei este ca este structurata pe capitol si subcapitole, exact ca la scoala si atunci si parintelui si copilului ii va fi mult mai usor sa parcurga materia.

Parintii trebuie sa aibe incredere in copiii lor, lasandu-i singuri sa lucreze, cu exceptia cazurilor in care nu stiu sa citeasca pentru ei vor primi statistici cu privire la intreaga activitate pe e-mail. Parintele isi va forma o idee de ansamblu asupra intregii activitati si va putea vedea toate testele pe care le-a lucrat.

Fiti alaturi de copii inca din primele clase primare si incurajati-I sa lucreze.

Mihaela Antoni
123edu.ro

Categorii
Cursuri online

Cursuri de limba engleza rapida

Dragi cititori, tot mai multi oameni din lume învata limba engleza. Limba engleza este limba materna a multor tari, nu numai Marea Britanie si Statele Unite, dar si Canada, Australia si Noua Zeelanda. Limba engleza este, de asemenea si limba de comunicare internationala,iar astazi avem ocazia de a face schimb de gânduri si idei cu oameni din întreaga lume.Aceste audio-cursuri va permit sa învata-ti toate limbile de care aveti nevoie în timp, fara manuale groase si gramaticale complexe.

Cu aproape 450 de minute de cursuri audio,lectiile noastre de engleza rapida, se adreseaza persoanelor care doresc sa acumuleze cunostintele de baza a limbii engleze,intr-un ritm grabit.Programul a fost creat pentru un singur scop:pentru a va ajuta sa învatati, si sa vorbiti limba engleza rapid si usor.Metodele noastre de predare revolutionare, sunt practic fara efort. Pur si simplu petreceti putin timp liber în fiecare zi,ascultind materialul pe care vi-l oferim.Metoda noastra de învatare va va arata, cum sa vorbiti limba engleza în mod automat.Va va invata vocabularul si gramatica fara a studia.Nu cu traduceri ineficiente,nici prea multa gandire,cuvintele vor veni ca si cand ati fost vorbitor de limba engleza toata viata.Asculta-ti cursul nostru puternic cu raspunsuri si Mini-povesti. Aceste lectii simple, vor fi uimitoare pentru învatare gramatica si vocabular, fara a studia sau a face exercitii de memorie.

Veti invata rapid si usor cum se pronunta cuvinte în limba engleza în mod corect.

Veti invata vocabularul englez , inclusiv toate acele cuvinte care suna la fel, dar au sensuri diferite în functie de modul în care acestea sunt utilizate.

Veti invata regulile de gramatica a limbii engleze în mod automat – fara reguli de tip memorarea.

Veti dezvolta încrederea de a vorbi limba engleza în afaceri si mediul social , fara ezitare si fara stinjenire

Iata ce cuprinde:

– 20 de lectii audio( format MP3 ), fiecare lectie avind o durata de aprox. 40 minute,

– Materialul de curs audio realizat si in format script(text),

– Verbele regulate si neregulate cu pronuntie in romana si engleza, usor de gasit, asezate in ordine alfabetica

– Peste 10.000 de expresii uzuale ale limbii engleze cu traducere in lb. romana, impartite pe domenii de interese

– Sinteza gramaticii engleze cu explicatii, pentru invatare usoara si corecta din punct de vedere gramatical

– Dictionar Englez-Roman si Roman-Englez pentru calculator, foarte usor de explorat si usor de instalat;

– Un puternic program de convertire(modificare)a fisierelor audio si video, capabil sa modifice in peste 200 de formate.

Foarte util pentru orice caculator, capabil sa converteasca in formate de fisiere chiar si pentru telefoane de ultima generatie dar si

pentru cele cu sistem de operare android.

Este atât de usor. Pur si simplu urmati lectiile Conversatie & Raspuns si povestile audio.

Categorii
Cursuri online

O solutie pentru studentii ocupati: lucrarile de licenta la comanda

Facultatea este o perioada care solicita foarte mult insa care se termina aproape pe nesimtite. Ei bine, in acel moment trebuie sa fie redactata o lucrare de licenta care necesita destul de multa munca.

Pentru o lucrare de licenta trebuie sa fie urmati cativa pasi pentru ca reusita sa fie una de nota 10.

Totusi, exista studenti care fie lucreaza, fie au deja o viata de familie si care nu se pot ocupa asa cum trebuie de lucrari de licenta. Daca va confruntati cu o astfel de problema, trebuie sa stiti ca exista o solutie ideala pentru dumneavoastra si anume sa apelati la cativa specialisti care sa se ocupe de intregul document pe care il veti preda comisiei de evaluare.

Puteti apela la lucrari de licenta la comanda realizate la cele mai inalte standarde de specialistii de pe site-ul acesta care vor face o lucrare asa cum va asteptati dumneavoastra. Persoanele acestea au facut deja un masterat si vor putea sa redacteze o lucrare impecabila deoarece au trecut deja prin astfel de experiente si stiu exact care sunt exceptiile. De asemenea, veti intalni persoane capabile cu un puternic simt organizatoric, persoane care se vor ghida exact dupa ce criterii veti dori dumneavoastra.

Ce trebuie sa faceti in mod concret? Doar sa va alegeti tema pe care o veti aborda si sa stabiliti cateva puncte care va intereseaza pe dumneavoastra in special din indicatiile pe care le-ati primit de la profesorul coordonator. Dupa aceea veti discuta cu persoana care va va intocmi lucrarea de licenta si veti stabili fiecare detaliu al lucrarii.

Daca ati trecut deja de stadiul licentei, cu siguranta veti avea nevoie de lucrari de dizertatie. Aceste lucrari sunt mult mai complexe insa pot fi realizate tot de persoane avizate care se ocupa cu aceste servicii. Si aici pasii sunt aceiasi, asadar trebuie doar sa dati cateva click-uri si in numai cateva zeci de minute va veti rezolva problema lucrarilor de licenta sau de dizertatie.

In concluzie, chiar daca nu aveti destul timp la dispozitie pentru ca lucrarea dumneavoastra sa va aduca titlul pe care il doriti, reusita va fi a dumneavoastra daca alegeti lucrarile la comanda!

Categorii
Cursuri online

Sfaturi pentru ocuparea uni loc de munca

Atunci cand esti in cautare de locuri de munca, unul dintre cele mai importante aspecte este acela de creare cv si a unei scrisori de intentie care sa te puna in valoare si sa te scoata in evidenta fata de restul de candidati care aplica pentru acelasi post ca si tine. Dupa aplicarea la joburile dorite vine si partea ceva mai dificila, si anume interviul de angajare, o etapa cheie pentru obtinerea unui loc de munca dorit. Foarte multe persoane se sperie atunci cand ajung in aceasta faza deoarece au anumite idei gresite despre ceea ce presupune un interviu, si de asemenea sunt o multime de candidati care rateaza interviul din cauza unor greseli aparent banale.

Un alt lucru foarte important la un interviu este prima impresie pe care o facem, iar aici lucrurile sunt mai compelxe decat credem. In primul rand tinuta trebuie sa fie impecabila, nu va duceti la un interviu cu hainele necalcate deoarece o sa faceti impresia ca sunt genul de persoana nepasatoare. In cazul in care sunteti fumator evitati sa fumati inainte de interviu deoarece acest lucru va va dezavantaja foarte tare in special daca biroul este unul de mici dimensiuni. Cu siguranta ai auzit ca e bine sa ai o strangere de mana ferma pentru a da impresia de siguranta, dar ai grija si nu exagerati la capitolul fermitate, pentru ca nu vreti sa-l bruscati pe interviator. Exista si ideea conform careia la un interviu este bine sa ai toate diplomele cu tine ca sa ateste cursurile facute, dar acest lucru nu va face decat sa irite angajatorul, deoarece nu are timp sa se uite peste toate documentele tale. La interviu este bine sa te duci cel mult cu C.V.-ul, dar de cele mai multe ori si pe acesta il va avea interviatorul, iar restul de documente sa le aduci doar daca ti-au fost cerute.

Pe langa toate reusitele tale si rezultatele pozitive, poti sa vorbesti si despre unele greseli si modul in care ai invatat din ele, iar in felul acesta cel cu care vorbesti isi va face o imagine mai ampla despre tine.

Toate aceste sfaturi utile si numeroase altele le puteti gasii si pe gorbyblog.eu.
Multa bafta .

Categorii
Cursuri online

Limbile straine – un atu in cariera

In zilele noastre rareori gasim joburi care sa nu aiba trecuta macar o limba straina la cerintele postului. In economia globala de azi, vorbirea mai multor limbi straine te poate detasa de celalti candidati in cautarea unui job. Companiile din aproape fiecare industrie se bazeaza ep echipe care sunt localizate in diferite puncte geografice pentru a servi clientii din intreaga lume – asta insemnand ca limbile straine nu au fost niciodata la mai mare pret ca acum. Insa competentele lingvistice ar trebui trecute in CV doar daca acestea sunt la un nivel ridicat de intelegere si fluenta in vorbire.

Ei bine, limbile straine sunt peste tot in jurul nostru – in programele pe care le folosim, pe strada, la televizor, la radio si in limbajul colocvial care imprumuta din ce in ce mai multi termeni din limba engleza. Asa cum in secolele XVIII- XIX era de bon ton sa vorbesti fluent limba franceza si sa fii la curent cu toate operele aparute in limba respectiva, tot asa suntem „invadati” acum de limba engleza. Unul dintre motivele pentru acest lucru este globalizarea – firmele investitorilor care aleg sa se extinda acolo unde pot investi cu succes capital si crearea locurilor de munca in care cel putin o limba de circulatie internationala este un must.

Un alt motiv ar fi usurinta cu care limba engleza este deprinsa de la televizor si de la radio, Romania fiind una dintre putinele tari europene in care filmele nu sunt dublate. In ceea ce priveste insa desenele animate, rar mai putem auzi Dexter’s Laboratory sau Courage the Cowardly Dog in limba in care au fost create, din pacate.

Pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca limbile straine si sa isi impresioneze angajatorii, exista numeroase cursuri si institutii care organizeaza pregatiri pentru examene in vederea obtinerii unui atestat pentru o limba de circulatie interantionala. Merita efortul de a invata o limba straina pentru ca la momentul oportun sa nu ratati jobul mult dorit sau avansarea in cariera doar pentru ca nu v-ati imbunatatit cunostintele din timp.