Efect dezinfectant și vindecător pentru Implant dentar București

18/04/2021 | Autor: | Posted in Sanatate, Stomatologie

Metoda de implant dentar București este asociată cu efectuarea unei intervenții chirurgicale, în timpul căreia este instalat în osul maxilarului un implant (un bont de titan care imită rădăcina dintelui), peste care se fixează coroana. Deși implantarea nu este o noutate, ar trebui totuși să știi, că aceasta este o modalitate eficientă și sigură de restabilire a dinților pierduți folosind rădăcini artificiale. Unii oameni încă o consideră o procedură dureroasă și preferă soluții clasice de genul protezelor.

Ce este un implant dentar?

Astăzi, un implant dentar Bucuresti de la Optim Dental Clinic este considerat o procedură destul de simplă și obișnuită. Acest serviciu este furnizat de clinica dentară București și este efectuat în mai multe etape. Prima procedură este implantul bontului în țesutul osos, și acesta este cel mai înspăimântător pentru pacienți. Pentru a reduce durerea în timpul procesului de implantare, se aplică următoarele soluții: anestezie locala, sedare, anestezie completă. Implantarea se efectuează de obicei folosind anestezie locală. Dar, indiferent de ce metodă și sub ce tip de anestezie se efectuează procedura, aceasta va fi asociată cu un anumit disconfort, dacă nu este efectuată la clinica stomatologică Optim Dental Clinic.

O astfel de manipulare chirurgicală în cavitatea bucală a pacientului, se simte ca o ușoară lucrare mecanică a unui dentist, similar cu cel mai frecvent tratament dentar. Dacă pacientul prezintă frici sau anxietăți crescute, se poate efectua sedare, pe lângă anestezia locală, care constă în anestezia totală. În cazurile în care pacientul are nevoie de zece sau mai multe implanturi de grefă osoasă simultană, poate fi utilizată anestezia generală. De asemenea, anestezia generală este indicată și în caz de reacții alergice la anestezice locale, prezența unui reflex gag pe care pacientul nu îl poate controla, teama de a vizita medicul dentist, panica, prezența bolilor mintale la pacienții cu severitate variabilă.

Este dureros să faci implant dentar în perioada postoperatorie?

O întrebare firească pentru mulți pacienți, este dacă durerea este resimțită după implantarea dinților. Cel mai adesea, operațiile se efectuează folosind un bisturiu metalic, ceea ce face ca inciziile de țesut să fie necesare pentru implantarea implanturilor. Prin urmare, oricât de reușită ar fi procedura, în perioada postoperatorie, după încetarea efectului anesteziei, pacientul va simți disconfort, dacă operația a fost efectuată cu un bisturiu. Seamănă cu senzația după extracția dinților. Astăzi însă, datorită tehnologiei moderne de implantare, care implică utilizarea unui fascicul laser ca instrument de tăiere, perioada postoperatorie nu este dureroasă.

Metoda de plasare a implanturilor reduce semnificativ riscul de a dezvolta inflamații după finalizarea procedurii. Laserul nu este doar mai puțin traumatic, dar are și un efect dezinfectant și vindecător. Cu ajutorul acestuia, instalarea implantului se realizează în decurs de jumătate de oră în condiții sterile chirurgicale. Răspunzând la întrebarea dacă durerea este experimentată în timpul implantării dentare, se poate spune că, aceasta va fi resimțită cu o intensitate scăzută, dar că perioada este scurtă. În plus, pentru a ameliora disconfortul, medicul prescrie anestezice standard.

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 40 articole .In curand si alte noutati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?