Electronic Doctor combate ridurile fără chirurgie

posted in: Sanatate | 0

Apariția ridurilor nu indică neapărat o vârstă anume. Acest fenomen care afectează stratul profund al pielii numit derm poate apărea nu numai după un anumit număr de ani, ci și din cauza fumatului, stresului, expunerii îndelungate la razele soarelui sau machiajului excesiv. Deși există metode multiple de tratament pentru eliminarea ridurilor, recent dispozitivul Electronic Doctor, certificat de instituțiile europene de profil, a demonstrat o eficacitate uimitoare. http://electronic-doctor.com/ro/reducerea-ridurilor.php

Prin procesul de îmbătrânire spațiul intracelular devine mai mare, iar celulele rămase secretă mai puțin colagen. Pielea își pierde din rezistență și elasticitate, iar ridurile se instalează. Aparatul Electronic Doctor, construit de o echipă de specialiști cunoscuți, folosește metoda câmpului magnetic. Acest dispozitiv emite unde magnetice la frecvențe atent controlate pentru a corespunde unor cadențe naturale care acționează asupra dermului declanșând efecte regeneratoare proprii fiecărui organism uman. Astfel Electronic Doctor combate ridurile fără să apeleze la ace sau la alte metode chirurgicale de inserare a colagenului în pilele. Undele acestui aparat vă vor elimina ridurile fără durere.

Electronic Doctor acționează dincolo de epiderm, stratul subțire al pielii care în absența dermului se prăbușește făcând astfel posibilă apariția ridurilor. Tratamentul cu undele electromagnetice generează apariția unei noi celule care secretă noi cantități de colagen și elastină în derm. Prin acest proces ridurile vor dispărea. De aceea acestă terapie este una atraumatică care nu declanșează o reacție autoimună din partea organismului ca în cazul injecțiilor cu colagen. De asemenea, metoda clasică care implică tratamentul cu diverse creme prezintă neajunsul de a se opri doar la nivelul epidermului. Așadar cu ajutorul aparatului Electronic Doctor se declanșează regenerarea celulară fiind posibilă o ranforsare a țesuturilor pielii. Terapia poate fi folosită și în scop preventiv în situația în care se observă o instalare apropiată a ridurilor. http://electronic-doctor.com/ro/index.php

Un mare avantaj este faptul că tratamentul cu Electronic Doctor nu are efecte secundare descoperite. De asemenea, fiind vorba despre o stimulare naturală a dermului efectele acestei terapii se mențin pe termen lung spre deosebire de cazul injectării colagenului, procedeu care trebuie repetat la fiecare 9-10 săptămâni. Mai mult, acest tratament poate fi aplicat în paralel și cu alte metode ca injectarea de toxina botulinica și de acid hyaluronic.

În cazurile în care există pacienți care nu se pot deplasa la clinică, un angajat calificat va aduce dispozitivul Electronic Doctor la domiciliul acestora urmând sa vină pentru dezinstalarea aparatului la terminarea ședinței de tratament. Anterior tratamentului pacientul va trebui să fie diagnosticat pentru a se stabilii cu exactitate numărul, durata și frecvența ședințelor. Din moment ce tratamentul este atraumatic pacinetul nu este pus în situații incomode. În timpul ședințelor acesta poate citii o carte, urmării programul Tv sau poate lucra la laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *