Electronic Doctor vindeca ridurile fara durere

posted in: Sanatate | 1

Dispozitivul Electronic Doctor revolutioneaza tratamentul de reducerea ridurilor propunand o metoda care ranforseaza tesutul celular fara sa creeze dureri pacientului. Acest tratament este certificat la nivel european si nu produce efecte secundare asupra acelora care il incearca. http://electronic-doctor.com/ro/

In ultimele decenii s-a demonstrat prin diferite demersuri medicale ca reducerea ridurilor este legata de cresterea cantitatii de colagen in stratul profund al pielii numit derm. De regula tratamentul clasic implica tehnici chirurgicale pentru revigorarea celulelor responsabile de cresterea colagenului si elastinei. Foarte important este faptul ca Electronic Doctor actioneaza, asa cum am notat anterior, asupra dermului, trecand de epiderm care este stratul superficial al pielii si pe care se formeaza ridurile. http://electronic-doctor.com/ro/reducerea-ridurilor.php

Odata cu inaintarea in varsta celulele secreta mai putin colagen. De asemenea, numarul celulelor din derm scade permitand prabusirea epidermului ceea ce duce la aparitia ridurilor. Prin acest proces se distruge matricea celulara facand posibila instalarea ridurilor.

Secretul care caracterizeaza dispozitivul Electronic Doctor tine de emiterea unor unde electromagnetice care actioneaza asupra retelei celulare pentru reducerea efectiva a ridurilor. Acest camp electromagnetic este atent controlat, aplicatoarele dispozitivului fiind rezultatul unor demersuri stiintifice. Omologat de organismele Uniunii Europene, Electronic Doctor nu poate fi reprodus de altcineva decat de producatorii avizati in acest scop.

Pentru a beneficia de tratament pacientul va lua parte la sedinte de doua ore fiecare. Terapia nu va pune pacientul in situatii neplacute putand fi aplicata cand acesta lectureaza o carte, priveste la televizor sau lucreaza la laptop. Tratamentul cu Electronic Doctor va stimula o regenerare naturala a tesuturilor celulare, procedeu care s-a dovedit ca avand efecte de durata. In plus, acest aparat poate fi folosit si pentru prevenire. Dupa tratament pielea isi va redobandi elasticitatea ca rezultat al cresterii colagenului si elastinei.

Electronic Doctor nu poate fi aplicat de oricine. De aceea este nevoie de prezenta personalului calificat. De ce? Pentru ca acest tratament poate fi facut si la domiciliu pentru pacientii care nu au posibilitatea sa se deplaseze la clinica. Un reprezentant al echipei calificate pentru acest tratament se deplaseaza pentru instalarea dispozitivului si revine la sfarsitul sedintei pentru dezinstalarea acestuia.

Prin particularitatile descrise mai sus tratamentul cu Electronic Doctor se diferentiaza net de alte metode cum ar fi cele care apeleaza la creme sau cele chirurgicale. Pacientul nu accepta deloc cu placere injectarea colagenului mai ales ca aceasta practica trebuie repetata la fiecare 9-10 saptamani pentru a da rezultate vizibile. Fiindca nu implica distensie mecanica rezultatele Electronic Doctor nu implica durere si dureaza multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *