Eliminarea deseurilor animale in siguranta

Problema deseurilor bio-medicale este una din ce in ce mai discutata in ultima perioada, ca urmare a realizarii societatii moderne ca aceste tipuri de deseuri sunt periculoase la nivel global, deoarece pot afecta sanatatea unui grup mare de oameni, in mod grav si ireversibil.

Din ce in ce mai multe clinici medicale, cabinete veterinare sau spitale cu specific veterinar au nevoie de firme specializate care sa le ajute cu solutii pentru eliminarea deseurilor animale medicale, pentru a nu se crea situatii de risc pentru sanatatea publica, astfel ca trebuie analizate mai multe solutii pana la gasirea celei optime.

Deoarece eliminarea deseurilor animale bio-medicale trebuie facuta in mod rapid si usor, fara a contamina solul sau sursele de apa si fara a fi pastrate, pana la eliminare, pentru un timp indelungat, numarul de solutii posibile este unul redus.

Deseurile de origine medicala (clinica) sunt acele deseuri ce provin din diferite activitati specifice medicinii umane sau veterinare.

Utilajele produse de Flextim sunt proiectate pentru incinerarea unei game largi de deseuri medicale provenite sau generate de spitale, clinici medicale umane/veterinare, laboratoare medicale:

Anatomo-patologice (ex: tesuturi, fluide umane, parti anatomice, etc)
Infectioase (ex: deseuri ce au venit in contact cu sange sau alte fluide biologice precum si cu virusuri, bacterii, paraziti etc: seringi, ace, manusi s.a.m.d.)
Intepatoare-taietoare (ex.: ace cu fir, catetere, lame de bisturiu, sticlarie de laborator, s.a.)
Chimice-farmaceutice (ex.: deseuri chimice periculoase cu proprietati toxice, corozive, inflamabile, reactive, genotoxice; deseuri chimice nepericuloase precum aminoacizi, saruri organice si anorganice, etc; substante chimice anorganice, s.a.; deseuri farmaceutice: seruri, vaccinuri expirate s.a.; deseuri cu un continut ridicat de metale grele)

De departe ce mai convenabile si rapida solutie este insa eliminarea deseurilor medicale animale cu ajutorul incineratoarelor de deseuri animale, care reprezinta o solutie ieftina, rapida si deosebit de convenabila pentru o asemenea sarcina : ele nu polueaza sursele de apa sau solul, eliminarea deseurilor animale medicale prin incinerare se face in mod rapid si fara prea mult deranj, echipamentele sunt usor de folosit si de intretinut pentru o perioada indelungata, iar faptul ca acum va sunt puse la dispozitie intr-un mod convenabil face ca totul sa fie foarte usor si accesibil.

Incinerpro este denumirea generala sub care se regaseste intreaga noastra gama de incineratoare de mica, medie si mare capacitate, destinata eliminarii in conditii ecologice a deseurilor de origine animala (ferme de crestere a animalelor, abatoare, procesatori de carne, activitati veterinare), medicale (clinici medicale, spitale, depozite farmaceutice), menajere.

Produsele respecta Regulamentul (CE) Nr. 1069/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21 octombrie 2009 de stabilire a unor norme sanitare privind subprodusele de origine animala si produsele derivate care nu sunt destinate consumului uman. De asemenea, incineratoarele destinate altor categorii de deseuri (ex; clinic, menajer) sunt realizate in deplina concordanta cu legislatia europeana si nationala. Mai mult, produsele sunt adaptabile din punct de vedere tehnic cerintelor specifice din legislatia nationala a tarilor din Uniunea Europeana sau din afara Uniunii Europene.

Incineratoarele noastre se caracterizeaza prin robustete si siguranta in exploatare, automatizarea procesului de ardere si postardere, flexibilitatea in proiectare si productie, sisteme avansate de monitorizare a parametrilor de functionare.

Asadar, de ce sa nu apelam la cea mai simpla solutie existenta in acest moment pe piata romaneasca ? Incineratoarele pentru deseuri animale sunt o optiune nu doar viabila, ci si foarte sigura, accesibila si usor de folosit in ceea ce priveste eliminarea deseurilor animale.

Follow FlexTim:

Flextim Industry este o companie creata de specialisti romani pentru specialistii din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *