Este pudra pulbere potrivita pentru a fi folosita zilnic?

posted in: Lifestyle | 0

     Foarte multi specialisti au venit cu ideea ca atunci cand femeile folosesc pentru machiajul zilnic pudra pulbere de la Paese, aceasta le ofera un aspect imbatranit si se aduna formandu-se liniute fine. Insa, trebuie sa stiti ca acest lucru nu este valabil si in zilele noastre, mai ales daca se folosesc produse de foarte buna calitate.

   Exista acum foarte multe pudre care au aparut pe piata, acestea fiind extrem de fine si ofera un aspect natural, insa totusi este nevoie sa se aleaga modelul potrivit pentru tipul de piele si trebuie sa se cunoasca modul de aplicare.

    Astfel, este necesar sa se cunoasca diferenta dintre tipurile de pudra si trebuie ca fiecare femeie sa stie sa faca diferenta dintre cele patru tipuri existente pe piata.

Ce tipuri de pudra exista pe piata?

  Pudrele minerale sunt concepute astfel incat sa poata inlocui fondul de ten cu acoperire medie si este recomandat ca acestea sa nu fie aplicate impreuna, cu exceptia cazului cand se doreste un finisaj perfect.

  Alte tipuri de pudra sunt cele pulbere, care vin in doua forme: translucide si colorate. Pudra colorata este aplicata atunci cand se doreste corectarea tonului pielii, iar pudrele translucide sunt cu adevarat cea mai potrivita alegere, caci acestea nu vor schimba aspectul fondului de ten folosit si nici nu vor adauga acoperire.

   In cele din urma, mai exista si acea pudra compacta, care are o putere de acoperire mai mare, caci aceasta contine anumite componente care ofera acest aspect tenului.

  Totusi, alegerea pudrei reprezinta o alegere personala a fiecareia, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa o descoperiti in functie de tipul de piele si celelalte produse cosmetice pe care le folositi.

Cand ar trebui folosita pudra?

   Cel mai potrivit moment cand se recomanda folosirea pudrei pulbere este cand in anumite zone este nevoie de stralucire sau cand se doreste un machiaj rezistent de-a lungul intregii zile.

   Cheia unui machiaj bine realizat este aplicarea pudrei in principal in zonele din centrul fetei: in zona T, colturile exterioare ale nasului, pe barbie si sub ochi.

Cum trebuie aplicata pudra pulbere?

   Pentru a putea beneficia pe deplin de efectele pudrei, este necesar ca aceasta sa fie aplicata in mod corect, folosindu-se ustensilele si pensulele potrivite.

   Trebuia ca pentru un efect de exceptie sa se aleaga nuanta de pudra potrivita, astfel incat sa beneficiezi de tot ceea ce aceasta ofera. Astfel, este recomandat sa se utilizeze aceeasi nuanta cu cea a fondului de ten sau o nuanta mai deschisa, atunci cand nu se doreste evidentierea utilizarii pudrei.

  Pudra pulbere trebuie apliata pe ten cu ajutorul unor pensule speciale, folosindu-se miscari scurte si circulare, iar pensula trebuie scuturata inainte de fiecare aplicare pentru a evita surplusul acesteia.

  Pudra mai poate fi aplicata cu ajutorul unui buretel special, iar in acest fel, aplicarea devine una mult mai uniforma, insa si in acest caz este necesara indepartarea surplusului cu ajutorul pensulei speciale.

      Daca optati pentru folosirea unei pudre pulbere, iar de-a lungul zilei considerati ca sunt necesare retusuri, cel mai bine este sa opteze pentru o pudra compacta pe care sa o purtati in geanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *