Categorii
Moda

Estetica si frumosul, o combinatie irezistibila

Daca ne gandim la estetica atunci ne gandim la frumos si la ansamblul de elemente ce sunt placute ochiului.

Estetica este definita ca o stiinta ce studiaza arta si diferitele ei moduri de expunere, insa denumirea se foloseste in mai multe domenii.

Spre exemplu, estetica dintilor se refera la reabilitarea aparatului dentar, dar si functiilor acestora. Albul stralucitor este cheia acesteia, fiind visat de o multime de persoane. Totusi, este bine ca pacientii sa aiba parte de o infrumusetare naturala si sanatoasa pentru a fi evitate alte probleme de sanatate.

Unele studii arata ca un zambet in adevaratul sens al cuvantului, adica cu gura pana la urechi arata aproape in totalitate dintii din fata, dar si o parte mare din cei de jos si din spate. De altfel, degeaba ai primii doi dinti frumosi daca restul acestora sunt galbeni sau cariati.

Este esential sa avem grija de intreaga noastra dantura intrucat numai in acest fel ne putem lauda cu niste dinti frumosi. Proportia este importanta, de asemenea si echilibrul. De aceea, trebuie sa fim atenti la deplasarea dintilor in cavitatea bucala intrucat echilibrul este reprezentat de linia mediana ce imparte in doua jumatati fata si care coincide cu linia mediana a danturii.

Ingrijirea dintilor este la fel de importanta ca si vizitele periodice la stomatolog. Cu cat aveti mai multa grija de dinti, cu atat acestia vor arata mai bine. Se recomanda ata dentara pentru a curata perfect depunerile de tartru. Aceasta trebuie utilizata inainte sau dupa orice periere a dintilor.

Chiar daca doctorul stomatolog se ocupa de indepartarea petelor existente si a altor proceduri, este datoria pacientului sa isi efectueze zilnic albirea dentara la domiciliu intrucat numai in acest fel se poate obtine o estetica dentara de admirat si invidiat.

Pentru tratamentul de albire se recomanda vizitarea unui medic specialist pentru a afla avantajele si dezavantajele acestei proceduri.

De Emil

Ma pasioneaza fenomenul de promovare pentru afaceri si magazine in mediul virtual: SEO, SEM, SMO, dar si design si content development.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *