Esti pasionat de fitness? Samsung anunta noile modele de smartwatch-uri dedicate

25/03/2019 | Autor: | Adaugat in categoria Tablete

Steaua spectacolului a fost fara indoiala Galaxy S10, dar Samsung a facut loc si pentru un smartwatch nou: Galaxy Watch Active.

De-a lungul anilor, Samsung a incercat nenumarate modele, de la originalul Galaxy Gear dreptunghiular la cea mai recenta Galaxy Watch.

Noul Galaxy Watch Active de la 199.99 $ este inca o data similar, dar diferit fata de ceasul Galaxy Watch.

Cel mai notabil este eliminarea ramei de semnatura a Samsung in jurul afisajului ceasului de 40 mm. Raza nu a fost doar pentru spectacol – rotirea a controlat interfata Tizen OS-powered.

Dupa ce am folosit amandoua, pot sa spun sincer ca a fost o alternativa solida la Digital Crown-ul Apple Watch.

Indepartarea cadrului rotativ inseamna atingerea si atingerea dispozitivului Galaxy Watch Active este singura modalitate de a interactiona cu smartwatch-ul.

Dupa cum sugereaza si numele, Galaxy Watch Active, este orientat spre oameni sportivi. In plus fata de caracteristicile obisnuite de urmarire a fitnessului (pasi, distante, antrenamente automate etc.), Galaxy Watch Active monitorizeaza si somnul si tensiunea arteriala. Exista, de asemenea, o aplicatie de respiratie pentru a va ajuta sa va gestionati stresul.

Galaxy Watch Active este compatibil cu dispozitive Android si iOS. Cu toate acestea, ca de obicei, multe dintre caracteristicile smartwatch functioneaza cel mai bine cu telefoanele Samsung.

Pretul este povestea reala aici. La 199,99 dolari, smartwatch-ul este semnificativ mai ieftin decat Galaxy Watch, care incepe de la 349,99 dolari. Este, de asemenea, mai ieftin decat Apple Watch Series 4, care incepe de la 399 dolari.

Galaxy Watch Active lanseaza pe 7 martie si pre-comenzile pornesc pe 21 februarie. Oricine precomanda pana pe 7 martie va primi si un pad gratuit de incarcare fara fir.

Samsung este compania care de-a lungul timpului nu a fost starina de astfel de gadget-uri si continua sa surprinda, reusind sa lanseze si modele accesibile pentru toate persoanele.

De asmenea, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre ultimele noutati din tehnologie, va asteptam pe blogul nostru.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 31 articole pana in prezent.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …