Esti pasionat de fitness? Samsung anunta noile modele de smartwatch-uri dedicate

posted in: Tablete | 0

Steaua spectacolului a fost fara indoiala Galaxy S10, dar Samsung a facut loc si pentru un smartwatch nou: Galaxy Watch Active.

De-a lungul anilor, Samsung a incercat nenumarate modele, de la originalul Galaxy Gear dreptunghiular la cea mai recenta Galaxy Watch.

Noul Galaxy Watch Active de la 199.99 $ este inca o data similar, dar diferit fata de ceasul Galaxy Watch.

Cel mai notabil este eliminarea ramei de semnatura a Samsung in jurul afisajului ceasului de 40 mm. Raza nu a fost doar pentru spectacol – rotirea a controlat interfata Tizen OS-powered.

Dupa ce am folosit amandoua, pot sa spun sincer ca a fost o alternativa solida la Digital Crown-ul Apple Watch.

Indepartarea cadrului rotativ inseamna atingerea si atingerea dispozitivului Galaxy Watch Active este singura modalitate de a interactiona cu smartwatch-ul.

Dupa cum sugereaza si numele, Galaxy Watch Active, este orientat spre oameni sportivi. In plus fata de caracteristicile obisnuite de urmarire a fitnessului (pasi, distante, antrenamente automate etc.), Galaxy Watch Active monitorizeaza si somnul si tensiunea arteriala. Exista, de asemenea, o aplicatie de respiratie pentru a va ajuta sa va gestionati stresul.

Galaxy Watch Active este compatibil cu dispozitive Android si iOS. Cu toate acestea, ca de obicei, multe dintre caracteristicile smartwatch functioneaza cel mai bine cu telefoanele Samsung.

Pretul este povestea reala aici. La 199,99 dolari, smartwatch-ul este semnificativ mai ieftin decat Galaxy Watch, care incepe de la 349,99 dolari. Este, de asemenea, mai ieftin decat Apple Watch Series 4, care incepe de la 399 dolari.

Galaxy Watch Active lanseaza pe 7 martie si pre-comenzile pornesc pe 21 februarie. Oricine precomanda pana pe 7 martie va primi si un pad gratuit de incarcare fara fir.

Samsung este compania care de-a lungul timpului nu a fost starina de astfel de gadget-uri si continua sa surprinda, reusind sa lanseze si modele accesibile pentru toate persoanele.

De asmenea, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre ultimele noutati din tehnologie, va asteptam pe blogul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *