Etape pentru crearea unui site gratis in html 5

posted in: Web Design | 0

A. Inainte de toate pentru realizarea unui site gratis veti alege macheta pe care o veti utiliza pentru crearea site-ului dumneavoastra. In acest moment apar doua optiuni,

1. Intai puteti selecta un sablon (layout) gratuit de pe websiteuri special construite pentru download de machete pentru realizare de siteuri web. Veti cauta pe motorul Google dupa cuvintele cheie free html 5 templates, free html 5 templates download.

Atentie: Va recomand sa va construiti un site gratuit bazat pe o macheta realizata in codificarea html 5 pentru ca ulterior veti avea posibilitatea sa-l optimizati utilizand cele mai noi tehnici de SEO (Search Engine Optimization).

2. A doua optiune este aceea ca puteti selecta un sablon platit bazat pe html 5, in stransa legatura cu tema si domeniul de activitate al siteului gratuit pe care il veti finaliza. Intervine avantajul ca ca veti avea la dispozitie un design superior pentru intregul site realizat. In acest caz veti cauta pe Google dupa cuvintele cheie html 5 templates sau html 5 templates download.

In componenta articolui de fata voi opta pentru prima varianta si anume optarea pentru o macheta gratuita si imbunatatirea ei cu programul de editare grafica Photoshop.

B. A doua etapa de creare site gratis consta in adaugarea unei sigle pentru site-ul dvs. Daca aveti o companie la care ai deja o sigla o veti adauga pe cea existenta, in caz contrar veti cauta o sigla noua pe motorul Google.

C. Urmeaza etapa realizarii unei animatii grafice formata din imagini sau text in Macromedia Flash pentru headerul site-ului dumneavoastra. Headerul fiecarui site este partea superioara a lui in care se afla amplasata sigla si cateva informatii despre companie si activitatea ei.

D. Inserarea continutului (text, poze, alte animatii grafice) si realizarea urmatoarelor pagini web pentru site-ul dvs. cu ajutorul aplicatiei Adobe Dreamweaver.

E. Etapele de creare site gratis se incheie cu crearea unei pagini de contact, o pagina web diferita de celelalte pagini ale site-ului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *