Etichete textile pentru industrie si comert

posted in: Servicii | 0

ETITECH SRL va ofera servicii de imprimare pentru etichete textile, utilizate in industria textila pentru a oferii informatiile necesare cu privire la dimensiuni, compozitia materialului, model, instructiuni de spalare etc.. Pe langa scopuri decorative, acestea au si un rol practic, acela de a da o nota distinctiva fiecarui produs. Etichetele imprimate au un aspect placut si sunt fine la atingere, datorita materialelor din care sunt confectionate.
Produsele noastre sunt etichete realizate din poliamidă, nylon sau satin, cu finisari de exceptie, produsele textile au nevoie de aceste elemente pentru a iesi in evident si a atrage atentia cumparatorilor.
Etichetele Textile sunt imprimate la comanda, acestea se recomanda in special pentru articolele de imbracaminte si sunt varianta economica pentru mici ateliere sau artizani care doresc sa isi eticheteze produsele
Etichetele imprimate sunt de departe cele mai folosite etichete din industria textila, exista totodata si normative care impun folosirea unor astfel de etichete.

ETITECH SRL este specializată în imprimarea etichetelor textile datorită tehnologiei de transfer termic a imaginii și textului cu ajutorul panglicii speciale. Imprimarea se execută în profunzime iar culorile sunt durabile și intense. Materialele folosite in realizarea etichetelor de compozitie sunt diverse si se pot alege variatii ale fiecarui tip de material conform aplicatiei finale.
Imprimam etichete de calitate superioara la preturi deosebit de atragatoare. Suntem o echipa tanara, pregatita sa facem fata noilor provocari, folosim doar materiale de calitate superioara si metode de ultima generatie, pentru ca fiecare client sa fie multumit de produsul finit.

Etichetele industriale reprezinta intotdeauna o alegere ideala pentru a optimiza desfasurarea proceselor de productie, indiferent daca este vorba despre etichete termice, sigiliu, permanente sau despre alte feluri de etichete.

Etichetele in rola datorita prezentei lor cat mai diversificate reprezinta alegerea perfecta pentru a optimiza desfasurarea proceselor de productie sau pentru a aduce in atentia clientului un brand, fie ca vorbim de etichete textile,de sigiliu sau etichete de instructiuni.

ETITECH SRL – etichete pentru industrie si comert

Dorim ca firma dumneavoastra sa beneficieze de servicii fluente si de calitate, de aceea ETITECH SRL se afla intr-un proces continuu de imbunatatire si perfectionare a serviciilor, oferindu-va exact ceea ce aveti nevoie pentru a va diferentia de restul companiilor: calitate, creativitate si profesionalism!

Alege sa colaborezi cu ETITECH
– clientii primesc solutii optime, personalizate in functie de cerintele si necesitatile lor;
– spre deosebire de concurenta, costurile nu sunt mari;
– oferta de produse asigura satisfactie maxima, asigurandu-se bunuri realizate in conformitate cu absolut toate reglementarile din industrie si potrivit cerintelor pietii (aflate intr-o continua schimbare);
– produsele au o durata de utilizare foarte indelungata;
– se pune accent pe seriozitate, transparenta, flexibilitate si profesionalism;
– angajatii sunt competenti, au calificare si experienta in domeniu s.a.m.d.

Date de contact:

SC ETITECH SRL  www.etichete.biz
0772 117 224
personalizare (at) etichete.biz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *