Etihad Airways deschide o agentie in Mall Abu Dhabi

posted in: Turism | 0

Conducerea companiei aeriene Etihad Airways a anuntat ca a deschis o agentie in cadrul celui mai mare centru comercial din lume, Mall Abu Dhabi. Considerata compania aeriana lidera de nivel mondial, Etihad Airways a inaugurat o agentie pentru vanzarea biletelor de avion in cadrul mall-ului, incercand astfel sa evite aglomeratia la tour-operatori si sa acopere cererea care este in permanenta crestere. Decizia companiei de a inaugura o agentie de vanzare de tichete de calatorie, vine dupa ce in iunie 2012, Etihad Airways a inregistrat un nou record la rezervarile de zboruri aeriene, atunci cand peste 65.500 de bilete de avion s-au vandut intr-o singura zi.

Hareb AL Muhairy, vice-presedintele Etihad Airways, a declarat ca vizeaza extinderea centrelor de achizitionare de bilete de avion in mai multe zone din Emiratele Arabe, mai ales ca atat turistii, cat si oamenii de afaceri calatoresc frecvent in regiune. Hareb AL Muhairy considera ca in cadrul agentiilor Eithad, clientii vor fi mai bine informati referitor la posibilitatea cumpararii de bilete de avion ieftine si vor beneficia de tot suportul angajatiilor.

In plus, conducerea Etihad Airways a mentionat ca in agentia din Abu Dhabi clientii vor putea sa rezerve si sa cumpere bilete de avion, asigurare de calatorie, sa inchirieze masini si sa cumpere pachete turistice complete. In cadrul conferintei de presa ce a marcat deschiderea agentiei Etihad Airways, Al Muhairy a spus ca operatorul arab cauta in permanenta noi posibilitati de a facilita transportul international de calatori cu minimum de efort, totul pentru o experienta de zbor cat mai placuta.

Etihad Airways este o companie aeriana din Emiratele Arabe Unite, cu sediul central in Abu Dhabi. Infiintata in anul 2003, compania ruleaza 66 de zboruri saptamanal catre 82 de destinatii internationale. In anul 2010, operatorul arab a a primit premiul pentru compania cu cel mai mare grad de dezvoltare din lume, in cadrul festivitatii World Travel Awards.

Articol oferit de catre Click-Air.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *