Etihad Airways mareste numarul de curse spre India

posted in: Turism | 0

Compania aeriana Etihad Airways a anuntat ca doreste sa dezvolte programul de zbor in India si va mari substantial frecventa curselor in regiune. Oficialii Etihad sunt de parere ca India are un potetial urias din punct de vedere turistic si doresc sa ruleze zboruri in fiecare zi.

Eithad Airways va opera curse in regim non stop catre Sri Lanka

Purtatorul de cvant al companiei aeriene a precizat ca Etihad Airways va opera curse pe ruta Abu Dhabi – Sri Lanka in fiecare zi incepand cu 1 ianuarie 2013. Tot din luna ianuarie, Etihad va incepe sa desfasoare curse pe ruta Qatar – Sri Lanka. Zborurile vor rula cu o frecventa de patru ori pe saptamana. Dezvoltarea programului de zbor al operatorului arab coincide cu includerea unei noi clasificari in cadrul aeronavelor. Etihad Airways a introdus pentru cursele catre India, clasa Pearl Business care a fost creata pentru oamenii de afaceri exclusivisti. Cursele noi care se vor lansa la inceputul anului 2013, vor fi operate cu aeronave Airbus A320, unde clasa Pearl Business va avea o capacitate de 16 scaune. Oficialii Eithad Air nu au precizat care va fi tariful pentru bilete de avion la clasa Pearl Business.

Etihad Airways lanseaza peste 370 de conexiuni de zbor

Conducerea operatorului arab a declarat ca Abu Dhabi va deveni un important nod aerian. De pe Aeropportul International Abu Dhabi, pasagerii vor putea sa schimbe peste 370 de curse catre destinatii din: Europa, America de Nord, Canada, Australia si India. Pasagerii vor putea schimba aproximativ 20 de curse spre orase precum: Jeddah, Johannesburg, Lagos, Milano si Toronto.

Etihad Airways este o companie aeriana din Emiratele Arabe Unite si are sediul principal in Abu Dhabi. Operatorul arab a fost infiintat in anul 2003 si opereaza 66 de zboruri saptamanal catre 82 de destinatii internationale. Etihad Airways este compania cu cel mai mare grad de extindere al curselor aeriene la nivel mondial si a fost premiata de nenumarate ori in cadrul festivitatii World Travel Awards.

Sursa:
http://first-minute.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *