Extensiile – caracteristici generale

posted in: Moda | 0

Stralucire, sarm, frumusete – visele oricarei femei accesibile cu noile extensii!

Dar pana unde poate merge ea ca sa obtina ceea ce-si doreste, sa se apropie de perfectiunea chipurilor celebre, a zeitatatilor antice, admirate pentru podoaba capilara stralucitoare? Bineinteles ca in vremurile de demult, nu existau atatea mijloace de infrumusetare, cosmetice si alte trucuri bine stiute in prezent.

Vom vorbi pentru doamne despre extensii de par.

Capricii sau necesitati, acestea sunt de neinlocuit pentru femeia care le-a incercat deja si este acum multumita de efect. Puteti schimba lungimea parului, culoarea, il puteti suvita sau nuanta in intregime si va puteti improviza coafuri rapide, numai bune pentru femeia secolului XXI.
Extensiile se impart, in primul rand, in doua categorii: naturale si sintetice. Chiar daca nu sunt confectionate din par natural, acestea imita perfect textura si nuanta initiala a parului. In al doilea rand, acestea pot fi permanente (6-12 luni) si temporare.

Extensiile moderne clip-on sunt cele temporare, iar cele care pot fi purtate pentru o perioada indelungata sunt cele cu cheratina, cele cusute si extensii microring. Acestea din urma dureaza pana la trei, patru luni, se monteaza de catre un hair stylist la rece, cu ajutor unor inele extrem de rezistente care pot fi ridicate inapoi la radacina firului de par pentru a fi folosite din nou.

Blond, brunet sau, dimpotriva, cele mai extravagante nuante de extensii de par sunt disponibile in saloanele specializate si online, la preturi mici, analizate pe termen lung. Economisiti sume mari de bani, timp petrecut la salon pentru diverse coafuri sau, desigur, clipele indelungate din fata oglinzii, in cautarea unei noi imagini.

extensiidepar-topstyle.ro/extensii-de-par-natural/eshop/2-1-Eextensii-par-clip-on

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *