Fabricarea unei tigari electronice

posted in: Comert electronic | 0

Procesul de fabricarea a unei tigari electronice este destul de complex. O prima componenta a tigarei electronice o reprezinta capsula de nicotina care contine cca 1 ml de nicotina diluata. Aceasta se obtine dupa un proces biologic unde se elimina componentele nocive, pastrandu-se doar cele utile, apoi se aromatizeaza.

Propylene glycol este o substanta raspandita, utilizata in majoritatea industriilor de la cea farmaceutica moderna, la industria alimentara dar si in industria cosmetica, dar ea este utilizata si in alte domenii, in special ca substanta purtatoare a diferitelor arome, mirosuri, coloranti.
Curentul necesar pentru o tigara electronica este dat de un acumulator de litiu-ion, acesta fiind divers de la 100 mAh la 32 mAh, cu o tensiune de alimentare intre 2.5V su 3.7 V.

Un generator de frecvente inalte, localizat pe un circuit electronic, este utilizat pentru a comanda atomizorului. Aceasta tigare electronica mai contine si un senzor de circulatie a aerului, astfel incat detecteaza momentul in care fumatorul inhaleaza din tigare. Se foloseste un atomizor electric pentru atomizarea solutiei de nicotina si o doza de vaporizare la temperature camerei este pusa in imediata apropriere a rezervei de nicotina. Toate componentele sunt legate la circuitul electric si instalate in capsula atomizorului.ecotigara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.