Fast Fixed pentru restabilirea frumuseții zâmbetului

posted in: Sanatate, Stomatologie | 0

Rata mare de succes a tratamentului bazat pe patru implanturi Fast Fixed, aduce unul dintre cele mai mari avantaje. Procesul este nedureros, igienic, durabil și este dedicat confortului pacientului. Dupa un timp de vindecare de doua pâna la trei luni, sunt atașate ferm de maxilar proteze stabile. Costurile sunt cu 30% mai mici, decât în ​​cazul metodelor convenționale. Reparațiile pot fi aplicate cu ușurința protezelor dentare corespunzatoare. În funcție de circumstanțe, marirea osoasa nu este absolut necesara. Acest lucru este posibil datorita procedurii aplicate și de experiența stomatologului implantolog.

Implanturile dentare convenţionale ofera numeroase avantaje. Dar, în calitate de cabinet stomatologic cu experiența, stomatologul cunoaște și preocuparile justificate pe care le au pacienții cu pierderea dinților, înainte de o procedura implantologica. Tratamentul și procesul de implantare în sine, poate dura uneori un an întreg de la inserarea implanturilor pâna la faza de vindecare, care dureaza câteva luni și restaurarea propriu-zisa, a protezei finale. Perspectiva de a trebui temporar sa înlocuiești lipsa dinților cu proteze care nu sunt foarte rezistente, nu este foarte motivanta – la fel ca frica de durere sau pierderea calitații vieții și a stimei de sine.

Daca poți transfera aceste preocupari în propria situație, atunci exista soluția ideala pentru tine: Fast Fixed. Cu terapia de implantare inovatoare și dovedita Fast Fixed, clinica stomatologica Dental Privilege îți ofera implanturi și proteze fixe de înalta calitate – într-o singura zi.

Fast Fixed rezistente

Rezistența implanturilor Fast Fixed se datoreaza designului special și metodei inovatoare de implantare. Cu Fast Fixed, sunt necesare doar patru pâna la șase implanturi pe maxilar pentru o restaurare complete, pentru a atașa permanent proteza. Cu procedurile convenționale, pe de alta parte, pot fi necesare pâna la zece implanturi în maxilarul superior și inferior, pentru a asigura rezistența protezelor dentare. Deoarece implanturile Fast Fixed pentru spatele maxilarului sunt ușor înclinate – adica sunt folosite în diagonala – forțele biometrice pot fi distribuite ideal și protezele pot fi purtate ferm. Stabilitatea ridicata a implanturilor este sporita și mai mult prin înșurubarea unei punți. Aceasta înseamna ca implanturile Fast Fixed nu numai ca pot fi încarcate imediat, ci îți ofera și o serie întreaga de alte avantaje.

Restaurarea cu implanturi folosind procedura Fast Fixed este potrivita persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și au finalizat astfel creșterea osoasa. Deși metoda inovatoare de terapie poate fi folosita și pentru înlocuirea dinților individuali, este potrivita în special pentru persoanele cu vârsta de 40 de ani și care au maxilarul afectat de pierderea multipla sau completa a dinților naturali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *