Femei perfecte!

28/10/2011 | Autor: | Posted in Moda

Se poate spune că „Femei perfecte” se asemănă altor siteuri de profil, însă există argumente temeinice pentru care iese în evidenţă: „Frumusețe”, „Dietă”, „Sfaturi”, „Modă”, „Relaţii”, „Culinar”, „Carieră” şi „Gossip” sunt secţiunile realizate de redactorii noştrii femei, pentru femei, cu toată afecţiunea şi convingerea că ele reprezintă „informaţii pentru a deveni femei perfecte” într-o lume modernă, aflată într-o continuă schimbare!

Ba mai mult, ea trebuie să fie inteligentă, seducătoare şi strălucitoare în orice situaţie. În accepţia multora, există înrădăcinată încă ideea conform căreia “femeia perfectă” ar fi, înainte de toate, un etalon de frumuseţe: forme apetisante, obligatoriul 90-60-90, buze cărnoase, privire seducătoare şi posterior obraznic.

Iată că în secolul al XXI –lea, lucrurile s-au schimbat. De aceea, “Femei perfecte” se doreşte a fi – înainte de toate – un glosar de “informaţii pentru a deveni femei perfecte”. A nu se înţelege greşit, nu există cursuri de pregătire în acest sens! Ideea noastră pleacă de la premisa că în fiecare femeie există această esenţă a perfecţiunii. Şi penru asta nu trebuie să bifeze o serie de calităţi extraordinare, ci doar să fie ea însăşi; o femeie perfectă este o femeie încrezătoare în forţele proprii, o femeie care ştie să-şi facă remarcate virtuţiile şi a învăţat să-şi controleze slăbiciunile, să şi le accepte pe unele şi să şi le corecteze pe altele.

O femeie perfectă este cea care nu se străduieşte peste măsură să atingă acest nivel, ştiind prea bine că poate obţine contrariul. Este exemplul potrivit de moderaţie, amestecul optim de înţelepciune, echilibru şi înţelegere. Ea nu tânjeşte după aprecierea tuturor, ştie că frumuseţea vine din interior. Orice femeie va deveni la un moment dat femeia perfectă pentru cineva!

 

Autor:

In earticole.Com autorul a publicat un numar de 2 articole .In curand si alte noutati.

Lasă un răspuns