Fereastra: O vulnerabilitate a sistemului de securitate al cladirii

posted in: Arhitectura | 0

Grilajele de tip rulou pentru ferestre si usi sunt elemente indispensabile pentru securitatea spatiului interior, o excelenta bara de protectie impotriva conditiilor meteorologice ce ar putea deteriora ferestrele. Grilajele de tip rulou pentru ferestre (Grilaje Ferestre) si usi (grilaje usi) sunt confectionate din aluminiu, PVC si otel. Grilajele de tip rulou pentru ferestre si usi confcectionate din otel sunt considerate a fi cele mai bune in privinta durabilitatii si a masurilor de siguranta.
Cercetatorii concluzioneaza faptul ca 50% din intruziunile in cladiri se fac prin ferestre. Mai mult, majoritatea intrarilor prin efractie sunt comise de hoti sezonieri, nepregatiti de a face fata obstacolelor precum sisteme de grilaje ferestre sa grilaje usi. Sistemele vin cu metode de prindere pe interior, cu incuietori suplimentare, astfel incat va creste gradul de siguranta impotriva spargerilor, vandalismului si intruziunilor.
Grilajele de tip rulou pentru ferestre si usi cu actionare automata, sunt extrem de eficiente si convenabile. Sistemul de blocare este activat in mod automat in cazul in care grilajul este inchis si face imposibila ridicarea acestuia de jos in sus.
Ferestrele au fost intotdeauna considerate vulnerabilitati majore ale sistemelor de securitate ale cladirilor. Sistemele de grilaje de tip rulou pentru ferestre si usi sunt elemente de securitate foarte importante pentru linistea si confortul familiei tale.
Protejeaza-ti fereastra un un sistem Expert Design Group de Grilaje Ferestre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *