Firma Servicii Curatenie Bucuresti – Menaj

posted in: Servicii | 0

In aceste vremuri in care agitatia si viteza sunt cuvantile cheie, ocupand o mare parte din viata de zi cu zi a fiecaruia , noi va putem sta la dispozitie cu serviciile noastre de curatenie venindu-va in ajutor cu multe oportunitati, de menaj, de intretinere. Avand in vedere aprecierile care ni s-au adresat pentru serviciile depuse pana in prezent, se merita sa va convingeti si dumneavoastra personal.

Firma noastra de curatenie va ofera servicii si personal de inalta calitate, in care puteti avea o incredere foarte mare, deoarece experienta si seriozitatea sunt ceea ce ne caracterizeaza. Numarul celor care au apelat la serviciile noastre fiind unul semnificativ, raportat la calitatea pe care o prestam, duce la evolutia noastra de zi cu zi, din toate punctele de vedere. Prestatia noastra, avand sediul central in Italia, si cu o experienta si expertiza de peste 20 de ani de activitate internationala in domeniu, cu 16 sedii operative in Italia si 5 filiale in lume, grupul nostru deloc mic ( 8000 persoane ) va sta la dispozitie pentru orice nevoie.

Serviciile noastre pot fi aplicate pentru sedii de firma, banci, magazine , vile si apartamente, show-rooms , hale industriale etc. Venim cu un background foarte mare pe care ne bazam si datorita caruia oferim randament maxim in lucrurile pe care le realizam.
Cifra de afaceri de 150 milioane euro/an , va poate oferi garantia unor servicii deloc neglijabile , oferite de un personal de mare incredere.
Avem parteneri in Bucuresti in majoritatea sectoarelor pentru a evita discomfortul de a nu ne prezenta la timp sau intr-un timp foarte scurt.
Din punct de vedere tehnologic beneficiem de o aparatura de inalta calitate intrucat lucram cu aparate de curatenie profesionala marca Karcher si Numatic.

Pentru mai multa incredere, site-ul va poate veni in ajutor cu mai multe detalii : http://www.teamservice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *