FLOOR 4 ALL a lansat site-ul www.mocheta-casa.ro

28/04/2015 | Autor: | Adaugat in categoria Comunicate de presa

Floor 4 All este o firma care de mai bine de 7 ani distribuie in Romania pardoseli pentru amenajari interioare si exterioare produse de companii eruopene.

Pe noul site lansat de ei se pot gasi game variate de modele de mocheta adecvate amenajarilor fiecarui tip de camin, mai exact se pot gasi peste 6000 de modele, texturi si culori diferite. Site-ul www.mocheta-casa.ro aduce acum confortul mult dorit chiar in propria casa.

Inca din galeria site-ului se pot observa patru colectii distincte de mocheta: clasic, modern, de design sau botanic. In acest sens se pot amenaja nu numai resedintele, ci si hoteluri, restaurante, birouri, institutii sau alte spatii publice.

Pe langa multitudinea de tipuri de pardoseala pe care le pune la dispozitie, Floor 4 All ofera si consultanta de specialitate.

Suntem deschisi la lucrul in parteneriat cu clientii, oferind consultanta de specialitate necesara in alegerea designului modelelor si a tipului de pardoseala potrivit spatiilor supuse amenajarilor. Produsele noastre, atent selectionate, pot satisface cerintele celor mai exigenti specialisi in domeniul amenajarilor interioare. Suntem receptivi solicitarilor si oferim suport consultativ si tehnic in cazul comenzilor sosite din partea potentialilor cumparatori.”

Cele mai multe tipuri de mocheta pe care le puteti vedea pe acest site sunt compatibile cu sistemele de incalzire montate in pardoseala. Totodata, ele ofera un confort tactil mare si izolare fonica si termica deosebite. Tot in acelasi loc se pot gasi diferite modele de mochete pentru camerele destinate copiilor cu un nivel de confort ridicat, din materiale antialergice, antistatice si cu o mare rezistenta la trafic.

De asemenea, mai multe tipuri de mocheta sunt destinate inclusiv amenajarilor exterioare: terase, spatii de joaca pentru copii, marginile piscinelor etc. Confectionate din material vinil, mochetele pentru exterior sunt rezistente la trafic si foc, precum si la variatii climatice foarte mari (rezista la temperaturi situate intre -20 si +50 de grade Celsius).

 

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul www.mocheta-casa.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0722 469 364. De asemenea, ne puteti vizita si la sediul nostru din Strada Victor Babes nr 17, sector 5, Cartier Cotroceni, Bucuresti.

http://www.mocheta-casa.ro/

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Articolul n-a primit niciun vot inca. Fiti dvs. primul care-l voteaza!)
Încarc...

Autor:

Acest autor a publicat 15 articole pana in prezent.

Comentarii (1)

  1. samy

    Multumim,nu stiam de acest sit.

Adauga un raspuns

Ultimele articole adaugate:


11/11/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Umor

Vrei sa stii care sunt zodiile care vor straluci in aceasta luna? Atunci trebuie sa citesti cele de mai jos. Vezi pe iubesti.ro mai multe articole din domeniul astrologiei.     …

27/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Arhitectura

Structurile de rezistenta la cutremure sunt foarte importante, iar specialistii tin cont de mai multe aspecte atunci cand proiecteaza cladirile. Arhipropub.ro arata unele dintre cele mai importante aspecte care pot …

18/10/2020 | Autor:
Adaugat in categoria Auto

Ca masina ta sa functioneze perfect trebuie sa aiba parte de piese de buna calitate. Performanta acesteia mai depinde si de verificarea si de inlocuirea componentelor defecte sau uzate. O …