Floraria LivrareFloriCadou da startul la celebrari zilei indragostitilor.

posted in: Antreprenoriat | 0

În spatele unui buchet de flori se ascunde dorinţa de a transmite o emoţie, un mesaj de dragoste sau de admiraţie , aşadar, dăruiţi o floare pentru altă floare.

Luna aceasta  floraria online Livrarefloricadou  va prezinta pe site-ul sau noua colectie de aranjamente florale special concepute pentru Ziua Indragostitilor, indiferent daca dumnevoastra o sarbatoriti pe 14 februarie (Valentine’s) sau pe 24 februarie (Dragobete).

Sa nu uitam ca iubirea merita celebrata in fiecare moment si sa nu uitam ca in orice floare exista un strop de dragoste. Livrareafloricadou florarie online vrea sa va aminteasca  sa oferiti un buchet plin de dragoste in fiecare zi.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru si noua colectie de produse destinate Zilei Indragostitilor  apoi comandati online buchetul, aranjamentul floral sau cadoul potrivit pentru persoana iubita si Livrarefloricadou va livra mesajul dumneavoastra de iubire in cel mai scurt timp.

LivrareFloriCadou este magazinul online al brandului Flowers Garden, un brand care s-a dovedit de succes in varianta offline.

Brandul Flowers Garden inseamna pasiune, dedicare, dragoste pentru flori, rafinament inspiratie.

Informații despre magazin:

  • C. Tulipa Flowers Garden S.R.L., Strada Calea Floreasca, nr. 114-116 Bucuresti , Romania
  • Sunați-ne acum: 0757011869
  • E-mail: comenzi@livrarefloricadou.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *